×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Luxe probleem? Of toch een probleem?

Luxe probleem? Of toch een probleem?


Afvallen en dan?


In één van mijn eerdere blogs schreef ik over afvallen. Dat ik lekker de vaart erin heb, dat het me weer eens lukt en dat ik langzaam weer een stuk beter in mijn vel kom te zitten! Allemaal weer en ik ben er nog steeds blij om. 

Toch liep ik van de week tegen een minpuntje van al dat afvallen aan. Ik had een supergave spijkerbroek aan, eentje die ik vorig jaar gekocht heb. Dus nog zo goed als nieuw. Vorig jaar paste ik deze broek prima, tot het moment dat deze net te strak zat. Dus ik heb m in de kast gemikt en haalde m een paar weken geleden maar weer eens tevoorschijn. Ik kon deze fantastisch gave broek weer dicht krijgen, maar echt comfortabel was het niet. Nou ja, jeans zitten altijd wat stugger als je ze net aantrekt... Toch besloot ik deze nog even in de kast te leggen. Tot begin deze week. Het werd tijd voor mijn leuke, stoere jeans! Ik had m al twee uur aan en hij zakte bijna van mijn kont. Hij zat helemaal los, ik kon tussen mijn buik en broekband veel meer dan twee vuisten steken. Ergens ben ik heel blij met dit resultaat, want ik ben overduidelijk magerder geworden, maar dit betekent wel dat ik deze broek nu alweer in de kast moet gaan leggen! 

Gelukkig heb ik nog meer heel gave en stoere broeken in de kast! Dus dinsdag was het tijd voor een andere broek. Een heerlijke boyfriend fit, ook weer lekker stoer en paste gelukkig ook weer na al die tijd! En wat denk je? Ja hoor, zelfde gebeurde me. Weer te groot na een paar uur dragen. Uiteindelijk maar besloten deze ook in de was te gooien en nog maar een andere broek te pakken. Gelukkig paste deze me wonderlijk goed en zat ook na een paar uur nog prima! Ik blij, want ik heb niet zoveel broeken meer liggen. 

Ondertussen ben ik al mijn broeken in de kast gaan checken en wat denk je? Nog 3 broeken gevonden die uiteindelijk toch echt te groot blijken te zijn! Is dit nou een probleem of een luxe probleem? Ik weet het zelf nog niet. Want ik ben echt superblij en trots op mijzelf dat ik al zoveel ben afgevallen dat mijn vormen weer beter uitkomen, dat ik meer zelfverzekerd ben, dat ik beter in mijn vel zit en dat ik mijn leuke, vrouwelijke shirtjes ook weer aan kan. Maar als al mijn broeken in hetzelfde tempo te klein te gaan worden, moet ik gaan winkelen. En ik haat winkelen! Want als ik wat nodig heb, kan ik het niet vinden en als ik iets leuk vind, is het er vaak niet in mijn maat. 

Dus daar zit ik dan met mijn luxe probleem. Ik heb de zomer maar vast naar voren geschoven en heb mijn witte broek uit de kast getrokken. En voor de zomer? En de komende nog te verliezen kilo's? Ik houd het maar bij rokjes en jurkjes. Wie weet komt er nog een nieuwe broek, maar we gaan de goede kant op met het weer en de temperatuur! 


Probleem opgelost!

Nannette
Haha . Nou mooi toch ;-) voor elk probleem is een oplossing.
04-04-2017 16:08
04-04-2017 16:08 • Reageer
Candy
Heb er ook nog een paar te gaan om tegen de zomer deftig in iets te kunnen ...
31-03-2017 19:36
31-03-2017 19:36 • 1 reactie • Reageer
Caramba30
Je kan het!
03-04-2017 10:05
03-04-2017 10:05 • Reageer
GeGe
Herkenbaar ook ik heb dat pff
30-03-2017 17:36
30-03-2017 17:36 • 1 reactie • Reageer
Caramba30
Hihi, soms is het super fijn! Maar niet altijd, als er weer een hele stapel uit de kast moet zonder dat er iets nieuws voor in de plaats ligt ;-)
03-04-2017 10:06
03-04-2017 10:06 • Reageer
LWAlmanak
Dat is dan inderdaad wel een luxe probleem...
30-03-2017 12:48
30-03-2017 12:48 • Reageer
casapapusilor
Ik ken het probleem van broeken die de eerste dag goed zitten en de volgende dag afzakken. Los het op met een riem of door elastiek in het achterste deel van de tailleband te naaien. Katoenen broeken kun je vaak een stukje krimpen door ze op 90 graden te wassen, en/of de wasdroger op de hoogste stand. maar dat kan hem dus ook voor goed verpesten. Wat zeker bij stevige jeans helpt is geen wasverzachter gebruiken en niet in de droger stoppen. Ze blijven dan stijver en houden wat langer vorm.
30-03-2017 11:38
30-03-2017 11:38 • 1 reactie • Reageer
Caramba30
Goede tips! Ik ga het zeker onthouden, alhoewel ik vaak genoeg merkte dat mijn spijkerbroeken juist krompen in de droger! Ik ga de tip van de wasverzachter zeker proberen. En helaas kan ik niet tegen riemen en kan ik niet naaien (of iemand in mijn omgeving). Dus daar moet ik misschien nog iets anders op verzinnen!
03-04-2017 10:08
03-04-2017 10:08 • 1 reactie • Reageer