×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn eerste Yoors uitbetaling.

Mijn eerste Yoors uitbetaling.


Afgelopen week heb ik mijn eerste aanvraag voor uitbetaling ingediend. Een mooi moment, verdienen aan mijn schrijfsels  wie had dat verwacht? 

Vanmorgen keek manlief op onze rekening, het geld gaat er sneller uit dan je lief is op vakantie en hij zag:"je geld van Yoors is binnen, leuk" Ook vertelde hij erg trots te zijn. 

We gingen op pad, een prachtige wandeling hadden we. Een hele tijd niets anders dan het knerpen van verse sneeuw onder onze schoenen, (wat al is besproken hoeft niet opnieuw gezegd)  de zon op onze huid en prachtige landschappen. 

Opeens begon manlief over een nieuw fototoestel voor me, een laptop zodat ik op vakantie ook kon bloggen, en een andere telefoon. Ik kon niet nalaten om te vragen of hij gezien had hoeveel Yoors had betaald. Even het enthousiasme temperen, daar ben ik goed in. 

In stilte klommen we verder, wegzakkend in diepe sneeuw en na een paar uur waren we boven, een koffie tentje lachte ons toe. Daar hadden we zin in. Cappuccino met Zwartwalder kirsch. 

Ik betaal, mede mogelijk gemaakt door Yoors!!! 

help
signup

Word lid en verdien met je vakantie extraatjes met bloggen
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties