Zelf aan de slag met leuke spreuken.

Zelf aan de slag met leuke spreuken.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben echt dol op leuke spreukjes. Ze zijn er in alle vormen en maten en voor iedere situatie is er wel een.

Wanneer ik dan een spreuk tegen kom die mij erg aanspreekt ga ik ermee aan de slag. Deze heb ik op een stukje hout geschreven, gewoon met een zwarte stift. 


Soms schrijf ik ze op een klein kaartje. Aan de achterkant heb ik een stukje magneet tape geplakt, zodat ik de spreukjes bijvoorbeeld aan de koelkast kan plakken. 

Dit is mijn nieuwste creatie. Deze heb ik gewoon op papier gemaakt met o.a. aquarel potloden. Het effect hiervan is net alsof je waterverf gebruikt het. Het is erg leuk om met deze potloden te werken.  Het puntje van het potlood maak je nat met water dan kun je aan de slag!  Een klein beetje glitters er nog aan toevoegen, en je hebt een mooi "bling bling" schilderijtje. 

Ik heb deze gelamineerd, zodat de kleuren voorlopig nog mooi blijven. 

Groetjes! 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi en inspirerend!
| 14:55 |
dank je wel, dat is aardig van je!
| 15:28 |
Daar hou ik ook van , mooie teksten maken , ook leuk om een kaartje mee te maken !
| 09:19 |
Kaarten maken met spreuken is een goed idee. Onthoud ik voor de volgende keer.
| 09:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen