Een leven gered!

Een leven gered!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat ik jullie nu ga vertellen is echt gebeurt en een blog waard :)

Vorige zomer zag ik hier in het dorp een affiche voor een cursus EHBO van het rode kruis. Omdat ik hier nog niet lang woonde, zag ik het niet zitten om alleen te gaan. En na wat aandringen ging manlief mee. We waren nog maar enkele weken met de cursus bezig toen onze overbuur viel. De inwonende zus kwam David halen om de man recht te helpen en in de zetel te zetten. Haar 1ste gedachte was dat hij dronken was. 

Gelukkig wist David beter. Hij had een hartaanval. De man werd met de ambulance weggebracht en kreeg een pacemaker. Nu nog altijd draagt hij David op handjes.

Leuk om te beseffen dat mijn ventje zoiets goeds heeft gedaan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is zeker een goed gevoel dat je iemand hebt kunnen helpen.. 👍
| 14:35 |
Het leuke is dat hij nu telkens een goeiedag zegt wat voordien niet zo was :)
| 19:44 |
Wat goed dat u man geholpen heeft.
| 17:19 |
Ja vindt ik ook :)
| 17:26 |
Ik deed gewoon mijn plicht ☺
Toch bedankt om er over te schrijven
| 19:27 |
:)
| 19:34 |
Geweldig om iemand zo te kunnen helpen
| 10:12 |
Ja vind ik ook :)
| 19:34 |
Fijn hé zo kunnen helpen, ik heb al eens het leven van mijn eigen zoontje gered toen die nog een baby  was, intussen weet die grote jongen van mij dat. Ook heb ik eens de blaastechniek toegepast toen hij een strijkparel in zijn neus gestoken had.  Een vreemde heb ik nog niet mogen redden. 
| 17:03 |
Dat is ook heftig!
| 20:25 |
Super van jouw man!
Zo heeft mijn man ook een heldendaad verricht. y.is/GHhlb
| 14:48 |
Heb het net gelezen. Wat heldhaftig om zomaar in het water te gaan 
| 16:05 |
Van hen allemaal ja.
| 16:26 |
Super goed gedaan👍
| 14:24 |
:)
| 16:04 |
Heel goed gedaan, allebei!
| 14:13 |
:)
| 16:04 |
Dat heeft hij zeker goed gedaan!
| 14:11 |
:)
| 16:04 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen