Fotodagenchallenge... 9

Fotodagenchallenge... 9


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zijn we dag 9 van onze 30 dagen fotochallenge. 

Weer een ritje naar het ziekenhuis. Een MR. En hopelijk ga ik dinsdag eens uitsluitsel krijgen. Weten of het dan toch een operatie wordt. 

Sinds juni heb ik een metalen plaat in m'n nek. In november wilde ze een metalen plaat in m'n rug steken. Dit kwam hard  en onverwacht aan en naar mijn gevoel was de pijn in mijn rug niet erg genoeg. Had tenslotte met mijn nek al vele erger meegemaakt. Toen kon ik mijn arm zelfs niet meer bewegen door een zenuwblokkage.

Had dus in november op een donderdag te horen gekregen dat ik zondag binnen moest komen. Vrijdags heb ik gebeld om te annuleren. Ik wilde een 2de opinie. Intussen zijn we 4 maanden later. Alle tests opnieuw gehad in een ander ziekenhuis. De pijn is intussen veel erger. Alle dagen morfine en kan geen 10min. rechtstaan. Mijn dagen bestaan uit zitten en liggen. Wel met een haaknaald in de hand :)

Toch probeer ik nog altijd van de goeie momenten te genieten, ik laat de moed niet zakken. 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hoop dat je dinsdag dan goed nieuws krijgt en er binnenkort iets aan gedaan kan worden. Ik weet hoe het is, dus ik gun je een goed herstel zodat je weer iets meer kunt doen. Je bent nog veel te jong. Gelukkig kun je nog wel haken, dat deed ik toen ook heel veel. Zeker niet opgeven, maar dat doe je volgens mij ook niet!
| 19:23 |
Opgeven, nee. Misschien komt er nog wel dag dat ik schrijf over m'n ongeval. En de goeie en slechte momenten door de jaren heen.
| 23:23 |
Zou je zeker kunnen doen. Gelukkig heb je een lieve man, want hij reageert ook super lief zie ik hieronder ;)
| 07:35 |
Ja hij helpt veel :)
| 08:37 |
We gaan er ons samen doorslaan...
| 19:31 |
Dat is heel erg
| 18:13 |
Hey schetebeesje x komen er wel weer door
| 18:18 |
Vreselijk, en dan doorgaan met haken :-)
| 18:09 |
Ja er zijn altijd redenen inzet leven om te blijven doorgaan met alles
| 18:19 |
heel veel sterkte met alles.
| 16:33 |
Dank je
| 18:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen