weer een dagje vol tegenwind

weer een dagje vol tegenwind


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dat hele anti-yoors gedoe begint mij wel dik tegen te zitten.

Vond het leuk om hier wat te bloggen, maar overal krijg je gezaagd en  gezever want yoors is o zo slecht. Voor 1000 lezers 1 euro verdienen. Of 1.75€  Sorry maar zoveel haal ik maar zelden.

Vraag mij toch af hoe dit komt. 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je hoeft je blogs niet te delen hè. Doe ik alleen op interest en Twitter, en ik heb nooit gezeur ;-)
| 10:01 |
Heb mijn les al geleerd :)
| 10:20 |
Ach,  yoors is wel meer dan zomaar  die paar cent..gek genoeg had ik afgelopen jaar uiteindelijk euro 75,00..maar   moet toch naar de uitkering en   dus geniet ik van de warme contacten hier.. daar heb je veel meer plezier aan elkaar dan geld he
Misschien zijn de facebook of andere bouwers  dit wel aan het stoken..Yoors is top
| 09:59 |
Ik ga ook niks meer delen. Alleen op m'n eigen groepen :)
| 10:19 |
Maak gewoon wat je leuk vind en beleef daar plezier aan  ;-) Ik deel alleen iets op mijn eigen pagina, wanneer ik weet dat er daar mensen zijn die deze post waarderen. Ook in groepen deel ik maar matig en beperkt. Wel heb ik ook een Pinterest account, waar ik de mooiste afbeeldingen plaats. Dat we dan ook nog af en toe wat verdienen is alleen maar leuk toch?
| 08:29 |
Ja dat is zo
| 09:04 |
Ik deel bewust heel beperkt en vooral niet op grote groepen. Ik blog hier omdat ik graag wil bloggen en via andere kanalen worden we ook gevonden, bijvoorbeeld google of pinterest. Laat je plezier niet bederven joh, gewoon lekker blijven bloggen! 
| 20:39 |
Ik ga nog niet stoppen :)
| 09:05 |
Moet je ook echt niet doen hoor! 
| 19:25 |
Gewoon gezellig bloggen, foto's plaatsen, en soms iets verdienen. Op welke ken sociale media lukt dat?
| 19:54 |
Ik deel via fb
| 20:53 |
Je laat je toch niet het blogplezier daardoor bederven?
Doe gewoon je ding hier.
| 19:01 |
Krijg er gewoon enorm stress van
| 19:09 |
Niet nodig.
| 19:21 |
:)
| 16:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen