Requiem voor mijn dochter

Requiem voor mijn dochter


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je was mijn eerste, een wenskind, mooi als geen ander.

Vaak met lede ogen zag ik je opgroeien tot een prachtige, maar o zo gecompliceerde vrouw die ongeluk en de verkeerde mensen aan leek te trekken.

Je hielp ze zoveel je kon maar stootte mensen die jou wilde helpen weg. Schonk mensen je vertrouwen die het soms schandelijk misbruikten, zelfs tot je laatste dagen. Je kon het allemaal wel alleen, wist zelf wel wat je mankeerde en dacht ook zelf te weten wat er aan te doen.

Je kende weinig geluk in je leven en was ondanks dat een steun voor veel mensen.

Het was te laat voor jou toen je eindelijk aan wilde nemen dat je het allemaal niet alleen kon. Maar niet te laat om de mensen die altijd van je zijn blijven houden de gelegenheid te geven om voor je te zorgen en hun liefde te tonen. Al ging ook dat niet altijd zonder tegenstribbelen.

Je groeide negen maanden onder mijn hart waarin ik je altijd zal blijven dragen.

Je maakte vijf maal negen jaren rond, werd op je verjaardag gecremeerd.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Iedereen heel hartelijk bedankt voor de fijne en lieve reacties.
| 11:45 |
Ik moest even een traantje laten
| 13:25 |
Ik ook nog steeds als de tekst weer voorbij komt. Ik hou het er maar op dat het goed is voor het verwerkingsproces.
| 13:32 |
Een ouder die een kind verliest... ...triest... ...en... ...mooi beschreven....
| 12:52 |
Zo triest....ook geen woorden voor. Denk vaak aan je
| 11:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen