×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Inzicht in de komende week met de tarot!


Hoe kun je tarotkaarten snel gebruiken om inzicht te geven? Wil je snel weten wat je de komende week kunt verwachten dan zijn tarotkaarten ideaal om je voor te bereiden! Je kunt dan net even meer rekening met bepaalde dingen houden of wat waakzamer zijn! 

Er zijn meerdere mogelijkheden. 

Kaart 1 maandag, dinsdag en deel woensdag

Kaart 2 deel woensdag, donderdag en vrijdag

Kaart 3 zaterdag en zondag

Of

Kaart 1 energie van komende week

Kaart 2 blokkade/uitdaging

Kaart 3 advies


Kijk wat je zelf het prettigst vindt en waar je voor je gevoel het meeste aan hebt! 

help

Kaart 1 de energie voor de komende week is Koning Staven. Staven staan voor vuur en krachtig optreden. De komende week gaat erom dat ik meer in mijn kracht mag gaan staan en kijk waar ik warm voor loop. Ik mag mijn passie gaan vinden en volgen. Waar krijg ik energie van? Hoe kan ik dat naar buiten brengen? Een van de dingen die ik al heel lang wil doen, is schrijven en bloggen. Wat ik nu voor het eerst doe. Wat kan ik nog meer doen?

help

Kaart 2 staat voor blokkade/uitdaging Koning van Water. Mijn gevoel zal een blokkade vormen en dat klopt. Ik voel veel angst om echt in mijn kracht te gaan staan en vol te gaan voor waar ik me goed bij voel. De komende week mag ik kijken naar wat er boven komt en daarmee aan de slag gaan. De Koning staat ook voor een volwassen en bewuste manier om met mijn gevoel om te gaan. Het is tijd dat ik het durf te voelen en niet weg ga drukken of me er helemaal in ga gooien. 

help

Kaart 3 is advies hoe ik het beste alles kan aanpakken. De Dood ziet er vervaarlijk uit, maar betekent eigenlijk voornamelijk dat het tijd is om oude overtuigingen echt achter me te laten. Oude gewoonten, oude manieren. Deze week is de week van de vernieuwing. Anders naar situaties, mensen maar vooral mezelf gaan kijken. Nieuwe manieren toelaten om met bepaalde dingen om te gaan. 

De komende week wordt een krachtige week, waarin ik mijn passie mag volgen en naar buiten brengen. Angsten en gevoelens daarover onder ogen mag komen en het allemaal los mag laten. De oude manier valt als een oude huid van mij af! 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts