×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Departement van vermiste sokken...

Departement van vermiste sokken...


Net voor het slapen gaan nog even wat surfen op mijn telefoon om de dag achter me te laten en te kunnen slapen. Maar dan opeens verschijnt er zo'n leuke post op pinterest dat ik hem toch even wilde delen. Ik vond het idee zo grappig.....Departement van vermiste sokken.....voor al die plotseling single sokken na een wasbeurt.

Onderstaand voeg ik de link toe van het originele stuk. 

http://www.gespotvoorjou.nl/sok-kwijt/


En voor nu dan welterusten en happy socking! 

☆☆☆☆☆ S@ndy ☆☆☆☆☆☆


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!