https://yoo.rs/img/posts/quick-post-slider.jpg Goedenavond! Iedereen weer wat bekomen van de feestdagen? Wij zijn gisteren nog gezellig op visite g... | dagen | panisch | blij | jaar | begonnen | drukke | gangetje | jarige | goedenavond | voel | uskleanwinkeltsje
×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd

Goedenavond! Iedereen weer wat bekomen van de feestdagen? Wij zijn gisteren nog gezellig op visite geweest bij vrienden en nu.... nu ben ik ziek :-(. Ik kan eigenlijk helemaal niet zo goed over zulke dagen... Ik heb zware allergien, dus mijn lichaam is na zulke dagen met veel drukte en anders eten helemaal van slag :-(. Morgen is mijn zusje jarig, dus ik hoop dat ik me dan weer goed voel! Pfff wat zal ik blij zijn, dat het nieuwe jaar begonnen is en alles weer zijn (drukke) gangetje gaat ;-). We hebben hier ook nog een 4 jarige die panisch is voor vuurwerk, dus je snapt hoe het hier momenteel is ;-) Alvast een goed uiteinde, hou het veilig!
uskleanwinkeltsje
Bedankt! Dat hoop ik ook! Ik ben het gewend, maar is toch vervelend :-(
30-12-2018 13:42
30-12-2018 13:42 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Goedenavond!! Wat vervelend die allergieën. Hopelijk knap je een beetje of veel op. 
Jij ook een goed uiteinde. 
29-12-2018 21:58
29-12-2018 21:58 • Reageer