×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Passie vinden in de hedendaagse maatschappij

Passie vinden in de hedendaagse maatschappij


Naar school gaan, studeren en carrière maken, dat is heel belangrijk. Tenminste dat wordt ons verteld vanaf dat we kleine kinderen zijn. Als we dit allemaal braaf doen lijkt geluk een gegarandeerd resultaat te zijn, maar is dit echt zo? Zijn al die dingen echt zo belangrijk als ons is verteld?  Tijdens mijn vervolgstudie kwam ik erachter dat ik steeds ongelukkiger werd naarmate het afstuderen dichter bij kwam. Ondanks de goedbedoelde adviezen van vrienden en familie stopte ik met mijn studie. Wat me enorm heeft geholpen is het feit dat ik ongeveer tegelijkertijd mijn passie ontdekte: schrijven. Nu wil ik niet beweren dat iedereen maar moet afstappen van het “ideale” Jan modaal plaatje om gelukkig te worden, maar het kritisch overwegen van wat echt gelukkig zijn betekent kan waarschijnlijk geen kwaad. En al zou je die kritische vragen aan jezelf stellen. Helaas heeft slechts een enkeling het geluk/voorrecht om al op vroege leeftijd hun passie te ontdekken. Voor de rest van de mensen kan het een ontdekkingsreis zijn, die het hele leven duurt. Elk mens heeft zijn eigen talenten, hobby’s en dromen. Waar word je echt gelukkig van of beter geformuleerd wat zou je willen doen in het leven?


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties