Mijn zoektocht naar een baan

Mijn zoektocht naar een baan


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereen gaat erdoor heen. De sollicitatieperiode. Als je eenmaal klaar bent met je studie gaat de grote mensen wereld beginnen, dat betekend zoeken naar de juiste vacatures en solliciteren maar.

Helaas lukt het nog niet zo goed bij mij.Ik krijg altijd positieve reacties terug op mij brieven, en ja dat zijn er ondertussen al meer dan 50.... zucht. En in veel gevallen mag ik ook op gesprek komen, dat is positief. Alleen daarna houdt het meestal op. Ik krijg veelal de mededeling dat iemand anders beter aansluit, helaas. Dan maar weer door naar de volgende.

Zo ook vandaag weer. Ik had een heel positief gevoel over gehouden aan het gesprek. Ik kende de omgeving al omdat ik er stage gelopen had en ook de mensen kende ik dus al grotendeels. Maar helaas, ik was weer niet goed genoeg.

Maar gelukkig ga ik met opgeheven hoofd door. Morgen heb ik weer een gesprek en nu maar hopen dat daar iets uitkomt! En anders uit een van de drie sollicitaties die ik vandaag gestuurd heb!

Duimen maar!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh meid ik ken die ellende. Ik ben momenteel ook aan het uitkijken naar wat anders omdat ik door onze verhuis nu 130km per dag rij ( en de baas betaalt die km's echt niet allemaal .. ). Ontelbaar veel dagen (onbetaald) verlof genomen en telkens van een koude kermis thuis komen. Het is me wat.

Veel succes allesinds! Ooit komen we die juiste job wel tegen :-)
| 18:52 |
Jaa herkenbaar... Heel vervelend
| 20:54 |
Zeker vervelend, ondertussen wel al iets gevonden??
| 22:26 |
Nope helaas...
| 22:32 |
auh balen! succes met iets vinden. De werkgevers ween niet wat ze missen met ons!!
| 23:56 |
Nee inderdaad ;) jij ook succes!!
| 08:05 |
Je zal heus wel iets vinden ;)
| 15:12 |
Daar ga ik wel van uit ja!
| 22:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen