Niet meer goed genoeg..?!

Niet meer goed genoeg..?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Waar ik eerst nog vol lof over het bedrijf was waar ik in de zomer voor werk is dat van de ene op de andere dag weg. Ik voel me misbruikt. 2 Zomers lang heb ik keihard (ja sorry, ik ban brabants :P) voor ze gewerkt. Precies gedaan wat ze vroegen en bijna alleen meer positieve recensies gekregen van de reizigers. Mijn gevoel was er goed bij. Tot dat ene moment waarop ik vroeg wat hun plannen voor mij waren deze zomer. Net na het reisleidersweekend:

Reisleiding Weekend

Een gezellig weekend


Het zit zo, ze hebben een nieuw systeem ontwikkeld, als hoofdreisleider krijg je betaald en als normale reisleider mag je mee op de activiteiten maar krijg je niet betaald. Ik wilde heel graag hoofdreisleider worden, gedeelte voor het geld (omdat ik mijn studie moet betalen) maar ook voor de extra uitdaging.

Wat ik voor antwoord terug kreeg verraste mij... Ik zou niet in staat zijn om confrontaties aan te gaan. Al mijn vrienden en mede-reisleiders met wie ik het hierover had lachte keihard (ja nog steeds brabant :P) en konden zich er allemaal niet in vinden, en ik ook niet. Ik ben iemand die juist wel de confrontatie aangaat en het zegt als ik het ergens niet mee eens ben. Na nog een kort maar beleefd gesprek heb ik dan ook moeten concluderen dat het goede gevoel er niet mee was en heb ik nu dus besloten niet meer daar te gaan werken... Nouja werken, hun wil uitvoeren en me laten commanderen voor 5 euro per dag....

Ik vind dit zeer spijtig aangezien ik het 2 jaar met plezier gedaan heb en nu het gevoel krijg dat ik niet goed genoeg ben. Terwijl iedereen in mijn omgeving een totaal ander beeld heeft. Laten we het maar houden op een meningsverschil zei de baas...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat jammer. Wel goed dat je geweigerd hebt om ermee verder te gaan.
| 17:43 |
wat een nare werkgever zeg!!
Koppie op joh!! XX knuff
| 15:45 |
Dankje, ben nu inderdaad blij dat ik er weg ben!
| 15:59 |
Jeetje wat een nare werkgever om dat zo te doen. Helaas ook ervaring mee. Maar hee, waar 1 deur sluit gaat een andere open.. Die moet je alleen nog even vinden! Succes en kop op! Je kunt t prima en bent echt wel goed genoeg!
| 09:14 |
dankjewel!
| 11:13 |
Als ik jouw blogs lees en je enthousiasme dat er van af spat en je beaamt dat je omgeving een ander beeld heeft dan de onzin die je ex-werkgever zegt... dan weet jij ook genoeg toch. Het zegt alles over hun en niets over jou. Klinkt als een smoes... van hun kant uit dan he. Pfff, ik herinner me hierdoor een evaluatiegesprek toen ik de opleiding MDGO-AB deed. Men vond me niet geschikt want ik zou me niet kunnen inleven. Nou IEDEREEN die ik dat vertelde had zoiets van: "Jij?! Jij hebt meer empathie dan de meeste mensen!" en dat is ook gewoon zo. De opleiding na 1,5 jaar moeten beeïndigen. Uiteindelijk iets totaal anders gaan doen.
| 13:32 |
Soms lijkt het inderdaad dat ze smoesje verzinnen. `Maar gelukkig sta ik daar boven! Als ikdit lees kun jij je prima inleven in mij :D
| 21:16 |
Ja, ik heb een groot empatisch vermogen :)
| 21:19 |
He bah wat jammer! Hopelijk komt er iets leukers voor terug!
| 01:38 |
Daar ga ik in ieder geval mijn best voor doen!
| 12:00 |
Je bent een topper dus komt zeker goed!
| 12:43 |
ahh dankjewel!
| 13:23 |
Dat is raar. Er is vast een andere reden want als iedereen je goed vindt....

Hoofd omhoog en neus in de wind hoor. Je bent goed genoeg. Jij bent jij en dat is goed.
| 21:40 |
Ahh heel lief van je!!
| 21:43 |
:)
| 22:04 |
dat klinkt niet zo heel goed. Succes met dit proces!
| 21:28 |
Ik voel me er eigenlijk wel rustig onder... Ik ken de juiste waarheid, en ik zie het als een gemis voor hun, zei laten een goede reisleider lopen nu...
| 21:43 |
Dat is ook waar.. hmm je bekijkt het dan ook wel weer posiitief Toppertje
| 21:45 |
haha, met positiviteit bereik je meer! Dankjewel
| 21:47 |
I know zo is dat
| 21:50 |
Wat belachrlijk zeg! Klinkt als een slechte smoes! Goed dat je er weg bent want zo hoor je niet met mensen om te gaan! Hopelijk vind je een leuk bedrijf wat wel wil betalen :)
| 21:28 |
Ik heb ook gevraagd of het de enige reden was (dat ik geen confrontaties aanga) en toen zeiden ze ja. Ik hoop ook dat andere bedrijven wel mijn waarde zien!
| 21:42 |
Dat is best wel een klote gevoel dus, sorry, ik ben van oorsprong Westlander hahaha
| 19:56 |
het is kei klote XD, maar we blijven positief, genoeg mensen die mijn waarde wel zien!
| 20:03 |
Precies, zo is het!
| 20:05 |
Pfoe, klinkt alsof ze je gewoon niet willen betalen. Belachelijk zeg!!
| 19:32 |
Dat idee krijg ik ook ja.
| 19:41 |
Beter zoek je een plek waar ze je waarde wel willen betalen :)
| 19:43 |
Werken voor 5 euro per dág?!?
Gauw op zoek naar wat anders dan....
| 19:28 |
Ben ik nu ook inderdaad aan het doen!
| 19:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen