Wat kunnen ze wel...

Wat kunnen ze wel...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In een vorige blog schreef ik dat mijn hechtingen er eindelijk uit waren! Ik was helemaal blij dat ik het had overleeft.

Ze zijn eruit!

Hechtingen eruit halen!

Tot ik gisteren het litteken nog eens goed ging inspecteren. Ik zag dat de wond een lichte ontsteking had en keek goed verder, totdat ik een blauw draadje zag zitten, het eerste wat ik dacht was '' Wat kunnen ze wel'', nooit ga ik naar de dokter maar als ik er dan een keer ben dan doen ze het nog niet eens goed... Ik begon me lichtelijk zorgen te maken en wilde dus absoluut niet terug naar de dokter, dus eerst maar even een nachtje slapen en dan verder beslissen wat ik ermee ga doen.

Na een rusteloze nacht, want heel stiekem was ik best wel bang... Heb ik besloten zelf de uitdaging aan te gaan en de overgebleven hechting eruit te halen. Eerst even weken in water om de huis iets zachter te maken (geen idee of dat uiteindelijk heeft geholpen..) En dan heel voorzichtig met een pincet de overgebleven hechting eruit gehaald. Ik voelde er gelukkig niets van en de hechting ging er nog soepel uit en was dus niet vast gegroeid.

Nu hopen dat die ontsteking snel weggaat en de wond helemaal genezen is!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Brr ja da's nooit fijn inderdaad, maar toch dapper van je!
| 18:50 |
Jeetje meid!!
Wat een naar bericht, en wat ben ik trots op je!
Je hebt het gewoon zelf durven op te lossen!
TOPPER
| 08:21 |
Ik zou er toch maar mee oppassen om het zelf te doen
| 13:57 |
do huisarts kon het blijkbaar ook niet..anders zat er niet nog een stukje in..
| 14:41 |
Dapper....
Ik geloof dat ik toch even langs de huisarts zou zijn gegaan.
| 11:19 |
Die probeer ik dus zoveel mogelijk te vermijden!
| 14:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen