×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
LDR Blog #1: Terug naar het vliegveld

LDR Blog #1: Terug naar het vliegveld


Het is nu iets meer dan twee weken geleden dat ik het land door ben afgereisd naar Eindhoven om mijn vriend weer op het vliegtuig naar huis te zetten. Twee maanden lang hebben we kunnen genieten van samen boodschappen doen, voor elkaar koken of koffie zetten, knuffelend in slaap vallen en reageren op series die we samen kijken. Voor men die mij niet kent of nonchalant op deze pagina geklikt hebben: Ja, ik heb een lange afstandsrelatie. Om precies te zijn sinds 17 Juni 2015 en zien we elkaar ongeveer 2 keer per jaar.

Maar nu moeten we er flink tegen aan tot Augustus en hopen dat ik van 3 weken vakantie, 6 maanden wonen kan maken. Elke ochtend open ik mijn schoolmail en wacht ik dat ene mailtje af, dat ik naar school kan racen en echte plannen kan maken om met flinke koffers het vliegtuig in te stappen. Gelukkig kon de oude Nokia telefoon de kliko in en heeft hij mijn oude Samsung S5 er voor in de plaats kunnen meenemen. Ein-de-lijk na 2 jaar kunnen we nu gewoon dagelijks videochatten en met elkaar bellen zonder moeite, in plaats van met bloed, zweet en tranen 1 keer in de zoveel maanden voor elkaar krijgen.

 

Wat? Ga ik verhuizen? Nah. Voor mijn tweede stage, waar ik uitgebreid over had in mijn eerdere blog heb ik gekozen om naar het buitenland te gaan en om precies te zijn, naar Macedonie. That's right, terwijl ik woon in een van de beste landen voor Grafisch Vormgeving kies ik er voor om mijn voorbereiding voor de Proeven van Bekwaamheid af te ronden aan de andere kant van Europa waar goed werk schaars is. Ik zet de kwaliteit van mijn educatie op het spel voor mijn vriend, ja. En dat heeft zo'n zijn redenen, naast dat het natuurlijk hartstikke fijn is om samen te kunnen wonen. 4 weken geleden is de erkenning in proces gegaan bij het SBB, dus of het lukt krijg ik binnenkort te horen. Tot die tijd dromen we lekker verder.
Nagaa
Nu ik dit lees, besef ik dat ik nog geen eerdere blog van je gelezen heb :o Dat moet ik maar snel doen! Jee wat een verhaal zeg. Ik heb wel vaker gehoord van mensen met lange afstandsrelaties, maar heb het zelf nog nooit meegemaakt. Het lijkt me best zwaar als je elkaar maar zo weinig kan zien. Ik hoop voor je dat het je lukt om die stage daar te krijgen!
17-05-2017 15:56
17-05-2017 15:56