×

Yoors


Inloggen
×

YoorsLDR Blog #4: 3 jaar samen

LDR Blog #4: 3 jaar samen


17 Juni 2018: Op deze exacte datum zijn mijn vriend en ik precies 3 jaar samen.  Nu heb ik in de vorige "LDR blog" posts - wat staat voor "long distance relationship" al gepraat over afscheid van elkaar nemen, elkaar bezoeken en naar een toekomst samen toe werken, maar over hoe het allemaal begon heb ik nog niet gesproken.  Het leek me dus leuk om dit met jullie te delen op deze dag om het te vieren, want ik kan het ook dit jaar niet vieren met mijn vriend. 

Mijn vriend en ik hebben elkaar ontmoet op een online, multiplayer pokemon game genaamd "PokeMMO" ergens rond Oktober 2014. We spraken elkaar regelmatig in een vriendschappelijke setting en voegde elkaar ook toe op Facebook. Ik had al vrij snel door dat hij een crush op mij kreeg, maar ik zei er niks van.  

Maanden gingen voorbij en op valentijnsdag had ik een grappig idee bedacht: Ik had een paar dagen van te voren een hele brief gekregen van iemand die zijn liefde had betoond aan een van mijn voormalige vriendinnen. Heel erg diep en zwijmelend. (Sidenote: Mijn vriendin deelde deze met mij omdat ze een beetje bang  van hem werd) Ik had deze in google translate gestopt en met al zijn grammaticale en spellingsfouten gestuurd naar mijn cirkel van vrienden op MMO, dus ook mijn huidige vriend. Ik had de naam van mijn vriendin veranderd naar de persoon wie ik het stuurde maar alle andere vrouwelijke benamingen heb ik er ingelaten als grapje.  Deze grap was dan ook het besluitnemende moment dat mijn huidige vriend vond dat hij moest vertellen hoe hij zich echt voelde. 

Eerst ketste ik het af op een vriendzone manier - ik stond niet eens stil bij het binden aan iemand op dat moment, maar hij liet het er niet bij zitten. En op een of andere manier raakte ik toch nieuwsgierig: Begon vragen te stellen over wat hij zou doen/vond van bepaalde zaken als ik zijn vriendin was.  Ondanks we allebei wel wisten wat ik begon te voelen gaf hij me de ruimte en tijd om het te kunnen zeggen. 

Pas in Juni was het dus zo ver. Ik kon niet meer om de vragen en opmerkingen heen in mijn omgeving, gericht aan mijn liefdesleven. Ik was niet bezet maar ik had ook geen interesse in iemand anders. Op 17 Juni 2015 waren we dus officieel in een relatie. Ondertussen hadden we via elkaar voice notes en video gesprekken al gezien en gesproken, dus voor een catfish was ik niet bang. (Sowieso, wie catfished er nou op een pokemon spelletje?) 

In Oktober 2015 heb ik het besluit genomen om onze eerste ontmoeting waar te maken: Ik ben helemaal alleen het vliegtuig in gestapt en er naartoe gevlogen: naar Macedonie. Het was de aller eerste keer dat ik alleen vloog dus super eng. Maar zodra we samen waren was het precies zoals we allebei verwachtte: Vol liefde en onafscheidelijk, zelfs wanneer we gescheiden van elkaar zijn.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!