Young Adult.

Young Adult.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn blog gaat over Young Adult boeken. Zelf schrijf ik ook boeken, maar natuurlijk lees ik zelf ook boeken. Wil jij nou alles te weten komen over Young Adult boeken en hoe je deze zelf kan schrijven? Stay tuned en lees mijn blogs :)!

Ik ben op dit moment bezig met mijn eerste boek. Ja jullie horen het goed, mijn eerste boek! 

Hoe heb ik dit nou precies aangepakt en wat heb ik allemaal wel gedaan en wat niet? Wil je dit nou weten? Bekijk dan zeker mijn volgende blog! Denk jij nou te weten wat je wel of niet moet doen tijdens het schrijven van een YA boek, reageer dan even op deze blog en misschien reageer ik dan wel terug :). Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd
| 13:05 |
schrijf jij ook op wattpad?
mijn dochter lees veel via dat.
| 20:27 |
Ja ik schrijf via wattpad, maar ik lees ook veel via wattpad. Ik zal in m'n volgende blogg een linkje zetten.
| 16:30 |
Ik ben dol op YA boeken! Succes met het schrijven van je boek! :)
| 12:18 |
Dankuwel! Zal ik anders in mijn volgende blogg linkjes zetten daar de hoofdstukken die ik al heb geschreven?
| 13:16 |
Dat klinkt super!!
| 14:57 |
Succes met je boek!
| 11:22 |
Dankuwel! :)
| 13:15 |
Leuk! Ik ga zeker even je blogs bekijken
| 10:57 |
Awhh lief!
| 13:15 |
Ik lees ze ook heel graag!
| 09:53 |
Lees dan even mijn blog voor meer informatie! En wat vindt u zo leuk aan YA boeken?
| 09:59 |
Jaaa ik ook!
| 13:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen