Gedicht (mijn leven)

Gedicht (mijn leven)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn leven.                                                                                                     Mijn leven is mijn angst                                                                         Mijn angst is mijn gevoel                                                                       Mijn ogen zijn de wereld                                                                       Mijn geluk is hier mijn doel.      

Mijn handen zijn mijn woorden                                                        Mijn pijn is ook mijn kracht                                                                Mijn stem dat is mijn zwakke plek                                                 Mijn liefde is mij kracht.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi dit gedicht
| 18:10 |
Heel mooi ingetogen
| 17:20 |
Jeetje, wat mooi!
| 15:16 |
dankjewel. In de loop van de tijd komen er nog wat meer bij ;)
| 15:18 |
Prachtig gemaakt gedicht
| 15:11 |
dankjewel
| 15:11 |
heel erg mooi
| 15:06 |
dankjewel
| 15:08 |
erg mooi geschreven.
| 15:02 |
dankjewel
| 15:19 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen