Gedicht (mijn leven)

Gedicht (mijn leven)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn leven.                                                                                                     Mijn leven is mijn angst                                                                         Mijn angst is mijn gevoel                                                                       Mijn ogen zijn de wereld                                                                       Mijn geluk is hier mijn doel.      

Mijn handen zijn mijn woorden                                                        Mijn pijn is ook mijn kracht                                                                Mijn stem dat is mijn zwakke plek                                                 Mijn liefde is mij kracht.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi dit gedicht
| 18:10 |
Heel mooi ingetogen
| 17:20 |
Jeetje, wat mooi!
| 15:16 |
dankjewel. In de loop van de tijd komen er nog wat meer bij ;)
| 15:18 |
Prachtig gemaakt gedicht
| 15:11 |
dankjewel
| 15:11 |
heel erg mooi
| 15:06 |
dankjewel
| 15:08 |
erg mooi geschreven.
| 15:02 |
dankjewel
| 15:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen