×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


2mamas Kwakkie in het bakkie

2mamas "Kwakkie in het bakkie"


"Nu gaat het echt gebeuren!"

 

 testen bijgehouden en de week waarin de ovulatie plaatst zou vinden, de donor ingelicht.  De spullen aangeschaft, dus we konden starten wanneer het Smiltje zou verschijnen. Ovulatie test gaf een smiletje dus het was tijd om de donor te bellen... Hij nam op en zei" is het zover?".....

De donor belde aan. O wat vond ik het spannend, gewoon het idee dat hij hier ergens in huis zijn "ding" ging doen en ik in onze slaapkamer zou liggen en wachten op mijn vrouw voor het insemineren. Ah fijn, eerst gewoon even chillen, even de spanning eraf want het is voor hem natuurlijk ook wel een ding om dat zo even ergens te doen.. en onder druk gaat "het" natuurlijk niet gebeuren. Althans daar ga ik van uit maar daar kunnen de mannen beter over oordelen dan ik. We drinken wat, kletsen wat. We wachten op het moment dat de donor erover begint, hij er klaar voor is.

 "Het is gezellig dat ik hier ben maar ik kom hier natuurlijk ook voor iets anders, hoe gaan we het doen? "Het is de bedoeling dat jij ergens waar je wilt in dit huis je "ding" doet en dat je dat in het bakje doet. Vervolgens wanneer je klaar bent zet je het ergens neer en vertel je mij waar je het neergezet hebt en dan ga ik naar mijn vrouw." 

Dat was duidelijk en voor iedereen prettig. Het is voor hem en voor ons niet prettig om een bakje zo over te geven aan elkaar dus deden we dat zo. 

Ik ging naar boven om de

spullen die wij nodig hadden klaar te leggen.  

De donor ging naar een andere kamer maar ver genoeg zodat hij alle privecy had...

We gingen ervan uit dat de eerste keer wel wat tijd in beslag zou nemen.  Niets was minder waar. De donor liep naar beneden en vertelde mijn vrouw waar hij het neer had gezet.
''Bedankt" hoor ik mijn vrouw zeggen.
"Succes" zei de donor......
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties