×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsontdekkingen in mijn tuin

ontdekkingen in mijn tuin


Sinds kort heb ik een tuin. Na heel lang alleen een balkonnetje te hebben gehad. En nu het weer lente is komen de plantjes weer omhoog. En dan bedoel ik niet de planten die gepoot zijn maar de plantjes die vanzelf omhoog komen. Ook wel onkruid genoemd!

Maar onkruid zo noem ik het liever niet maar kruid of gewoon plantjes. Deze plantjes groeien niet voor niets in jou tuin. Want zoals alles in dit leven hebben ook de plantjes een boodschap voor jou. Ze komen naar je toe omdat jij ze nodig heb. Of de boodschap mag gaan begrijpen van waarom ze bij je in de buurt groeien.

Als je kijkt naar de plant kan je al heel veel zien aan hoe de plant groet, hoe het er uit ziet (kleur en stand enzo) maar ook wat het met de aarde zelf doet vertelt en laat al heel vel zien.

De natuur gebruiken als hulpmiddel om jezelf te genezen. Want alles wat je nodig heb groeit in je buurt.  Je mag de natuur zien als een ondersteuning wat bijdraagt aan de zelfheling van je lichaam want echt je kan jezelf helen.

Dat is wat ik steeds meer doe. Waar ik steeds meer naar kijk en nu mag en kan ik de plantjes gewoon uit mijn eigen tuin plukken. Dat is ook wel fijn aangezien je het in de natuur officieel niet mag. (Terwijl ze het altijd maar weg maaien. Zo zonde!!)

Dus wat groeit er nou allemaal in mijn tuin. Elke keer als ik weer ga kijken zie ik weer wat anders. En ik vind het zo leuk. Zo groeit mijn kennis en weet ik steeds meer van de plantjes en hun boodschappen.

Weet jij wat er in jou buurt groeit en wat het jou wil vertellen?

liefs Chantal

Vind je dit nou interessant en wil je graag ook delen wordt dan lid van de Facebookgroep Lichaam& Natuur.

https://www.facebook.com/groups/1498257340223069/?ref=bookmarks

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!