Blistex tegen droge, gescheurde lippen - TIP


Droge, gescheurde, ruwe lippen?

Heeel irritant, helemaal als je dol bent op lipproducten bijvoorbeeld.

gister poste ik een bericht over mijn favoriete lipstick, en die is matt en dan zit het nartuurlijk niet mooi als je lippen bijvoorbeeld velletjes hebben.

Maar laatst ontdekte ik de oplossing (voor mij werkt het goed)

Namelijk : Blistex


Dit is Blistex, je heb heel veel verschillende maar dit is welke ik heb ( 2e verpakking al)                                                   Ik heb de MedPlus, 'bij pijnlijke, ruwe of gesprongen lippen.                                                                                                        En het werkt echt erg goed.                                                       Het geeft een soort verkoelend gevoel op je lippen.

Blistex is o.a. te koop bij Kruitvat, De verpakking die ik heb is 1+1 gratis en kost € 2,39