Dag tot nu toe

Dag tot nu toe


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wekker gaat af, 10 voor 6. Ik sta op en ga naar de badkamer en het overvalt me weer. Die vermoeidheid, dat ik kan niet gevoel.

Tegen mijn eigen gevoel in besluit ik toch de 1ste les te missen om 2 uurtjes langer te slapen. Op zich niet veel maar momenteel voelt het alsof elke minuut telt.

Dan opstaan en mezelf de moed geven om de ene stap na de andere te zetten, de rest hoofdpijn van de migraine blijft prominent aanwezig en mijn lichaam lijkt zich tegen mij te keren. Douchen voelt als een marteling, aankleden lijkt de moeilijkste taak ooit. En dan begint het mijn stiefvader die zijn frustraties kwijt moet en die mij als ideale afreageerpersoon ziet. Zijn woorden en commentaar snijden als glas, maar ik ben het gewoon. Alle tijd in hem steken en dan snel snel haasten de fiets op. Het weer heeft het ook gemunt op mij want de regen Klets tegen me aan en de wind duwt me achteruit. En zo voel ik me ook alsof elke stap vooruit gelijkstaat met 3 stappen achteruit. Eindelijk aangekomen aan de bus willen de fietssloten niet meewerken en daar sta je dan ge knoeien. En je weet nu al wat een rotdag.

De hoofdpijn komt weer op de voorgrond en ik probeer het weg te duwen maar tevergeefs .

En dan telefoon over rekeningen van de mams haar ziekte die nu toekomen van 6 jaar geleden, weer iets om op het lijstje te zetten en zo wordt ik overdonderd. Nu ook dat nog. Een innerlijke strijd tussen je lichaam die zegt neen neen ik wil niet meer en alle verantwoordelijkheden die aandacht willen en moeten afgehandeld worden.

Nu 2 uur groepswerk en dan 4 uur naar de forensische psychiatrie en die dingen kan ik absoluut niet missen en thuis staat er een berg activiteiten te wachten die niet meer kunnen wachten

maar ik vraag me af hoe lang ik het volhou..Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Amai toch beetje aan jezelf denken ook hoor!
| 08:42 |
Balen zeg zulke dagen .maar last je niet klein krijgen het gaat je lukken. Hoe dan ook
| 12:33 |
Laat je niet gek maken, denk aan jezelf
| 12:31 |
Dit ga jij niet meer lang volhouden.
Wacht niet meer maar ga naar de huisarts hoor. Anders krijg je minstens een burnout, als je die al niet hebt en geloof me, dat wil je niet.
| 11:42 |
Dit ga jij niet lang meer volhouden en ik zou ook zeggen, afspraak maken bij je huisarts. Sterkte.
| 11:27 |
Het klinkt alsof je eens een goed gesprek met je huisarts nodig hebt
| 11:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen