×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Drukke dag

Drukke dag


Al vroeg ging de wekker af vanmorgen en meih ik was wel al wakker maar wou toch nog wat blijven liggen.

Hop naar de bushalte en naar Gent.

Eerst naar de Primark om voor mijn nichtje iets te gaan halen en een mooi hemdje voor mezelf mee te nemen, vervolgens naar de broer om de post af te geven en wat bij te praten. Ik hou toch zoveel van hen, steun en toeverlaat. 

Vervolgens me haasten naar school , afwezigheidsattest afgeven  en dan bij stuvo om te kijken wat er gedaan kon worden om wat te helpen financieel omdat ik een vorming moet volgen die me 640 euro zal kosten. 

Ik had wel wat zenuwen omdat ik niet wist wat ik moest verwachten maar wauw wat een ontzettend lieve vrouw die me begeleide en veel uitleg gaf. Dus nu moet ik vanavond wat papierwerk doorsturen zodat eventueel maandag op de vergadering al over kan geoordeeld worden.

Vervolgens vlug al eens in de winkel binnenspringen en iets halen om te drinken, vervolgens de apotheek en nu op weg naar het kerkhof .

Dan terug naar Gent om mijn werkcontract te tekenen, grote boodschappen te doen en nog wat andere winkels.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties