Alleen zijn in de grote wereld

Alleen zijn in de grote wereld


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het gevoel dat de wereld maar door gaat dat iedereen maar door raast en ik zelf stil sta op een en hetzelfde punt mijn huis is mijn plek waar ik leef waar ik werk waar ik meestal alleen ben en me vaal alleen voel anderen werken hebben het druk hebben kinderen gekregen en ik sta stil geen werk geen kinderen maar gelukkig een lieve man alleen voelen in een wereld die draait en draait en waar iedereen naar alles om zich heen graait... mensen mopperen op hun werk op hun drukke bestaan en ik wil wel dat ik zo als hun door kon gaan... maar ik ik slik nu mijn tablet en lig op de bank of in bedBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heftig. Probeer toch ondanks... de lichtjes zien en heb vertrouwen dat het goed komt. Sterkte
| 00:20 |
Heftig, je hebt zo van die dagen dat je even aan jezelf moet toegeven. Je hebt vast ook wel eens betere dagen. Goed bedoelt hoor ;) Knap verwoord i.i.g.
| 19:50 |
Heel veel sterkte!
| 13:58 |
Pff heftig stuk!
Mooi geschreven!
Stay Positive!
| 13:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen