×

Yoors


Inloggen
×

Yoors365 songs: 18 februari 2018

365 songs: 18 februari 2018


In 2018 deel ik elke dag een liedje met jullie die voor mij past bij die dag. Of die gewoon in mij opkomt. Onderaan deel ik ook de liedjes van de laatste paar dagen.

Deze maand met een #thema. In februari deel ik elke dag een liedje in een andere taal. Ik ga niet meer delen welke talen ik al gehad heb. Wil je ander talige liedjes luisteren, dan kun je die terugvinden bij mijn voorgaande dagen. 

Het wordt steeds moeilijker om een taal te bedenken waarin ik delen wil. Mocht iemand nog een leuke taal weten, laat het mij dan weten in de reacties.

Nu heb ik van DiaantjesLife nog een Eurovisie Songfestival tip gekregen, misschien maak ik daar ook nog wel een thema van. Ben dol op het Eurovisie Songfestival! 

Dankje DiaantjesLife voor het meedenken. Had zelf ook nog niet gauw aan Scandinavië gedacht :). Nog 10 dagen en hopelijk 10 talen te gaan :). 

Vandaag wordt het dus een Zweeds songfestival lied uit 1999.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!