×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTerug van weggeweest

Terug van weggeweest


Hallo lieve mensen,

Ik wou er een quick post van maken maar ik krijg telkens een foutmelding. Ik probeer het nu via een blog.

Het is namelijk weer een tijdje geleden dat ik hier was. Zo'n 4 maanden geleden voor het laatst. Vorig jaar was ik lekker begonnen. En toen kreeg ik het druk en had ik niet eens de puf meer om mijn laptop aan te zetten...

Nu was ik wat bezig met zaken op orde te stellen en moest ik weer aan Yoors denken. Ik ga hier dus weer een kijkje nemen. Eerst maar eens kijken of er wat veranderd is. Mijn vakantie zit er alweer op, ben nog steeds wel erg druk, maar ik wil hier toch weer actief gaan meedoen.

De berichten die ik heb gekregen heb ik verwijderd. Als je geen reactie van mij hebt gekregen, vat dit alsjeblieft niet persoonlijk op. Hij was te vol en ik vind het geen fijn begin om alle berichten te moeten doorlopen.

Ik ga nu dus eerst rondkijken. Lekker wat artikelen lezen en misschien later zelf wel weer wat met jullie delen.

Christel