×

Yoors


Inloggen
×

Yoors











de breuk

de breuk


Na een relatie van 2,5 jaar. is het tot op een einde gekomen.

ik heb die jongen waar ik mee verkeerd heb, heel graag gezien en heb er toen alles voor gedaan wat ik maar kon doen. ik had zelf voor die jongen mijn familie en vrienden in de kou laten staan om een volledig nieuw leven op te bouwen, een leven met hem en zijn dochter. maar het mocht namelijk niet zijn, het mocht niet blijven duren. Er zat ons namelijk maar 1 persoon in de weg, zijn moeder. Die kon het niet verdragen dat haar zoon gelukkig was, en dat hij aan zijn toekomst dacht, om met mij samen een toekomst op te bouwen, samen werkten we aan onze toekomst maar er werd constant een stokje voorgestoken door zijn moeder. Ze kon het niet verdragen dat haar zoon meer tijd doorbracht met zijn vriendin dan met haar. en ja zo loopt een relatie dan kapot, als ze toch maar haar doel kan bereiken en de vriendin van haar eigen zoon in een kwaad daglicht stelt bij haar eigen zoon. Haar zoon was dan ook zo goed gelovig dat hij namelijk elk woord geloofde van wat zijn moeder hem wijs maakte over mij. ik vindt dit erg! moest dit nu nog voorvallen bij tieners dan zou ik kunnen zeggen van ja oké ik begrijp het. Maar dat je zoiets doet bij 2 volwassen mensen die maar enkel iets willen maken van leven, en samen een leven willen opbouwen? Neen sorry, dat kan ik niet verstaan, en al helemaal niet als we beiden werkten aan de toekomst. Iedereen maakt fouten in een relatie, het bestaat gewoon niet dat er maar 1 persoon in de fout gaat, je bent altijd met 2! En bij mijn weten moeten er daar zich geen derden zich gaan mee bemoeien of gaan zitten stoken! Leer het als ouder gewoon aanvaarden dat je zoon gelukkig is!

Na onze breuk hebben we een felle ruzie gekregen, we hebben elkaar dan een tijdje gerust gelaten. Na een tijdje was het contact terug beter tussen ons en dacht ik van het komt wel weer goed tussen ons. Maar dit heeft niet mogen zijn. overal waar ik ging op café of op straat liep werd ik aangekeken, omdat zijn moeder mij overal ging gaan zwart maken! Hoe laag kun je dan vallen aan de grond, als je eenmaal u doel hebt bereikt dat je u zoon terug hebt voor jezelf dat je de ex vriendin dan moet gaan zwart maken! Maar daar trokken wij ons dus eens niets van aan, we lieten de roddels gewoon over ons heen lopen, en het contact verliep als maar beter en beter. Tot zijn moeder zijn telefoon op een dag controleerden, en ontdekte dat we terug contact hadden met elkaar! Na deze stap is het dus helemaal fout gelopen tussen ons, en is het contact volledig gedaan, heb ik enorme verwijten naar mijn hoofd gekregen van mijn ex via sms. Die sms heb ik bewaard, had ik getoond aan zijn beste kameraad, die kon zijn ogen niet geloven en vertelde mij, " zo is hij niet!"

Dat dacht ik inderdaad ook, dit is niet de jongen waar ik 2,5 jaar mee verkeerd heb. Ik ken hem helemaal niet meer!

Ik zit wel met het vervelende probleem, ik ben namelijk zwanger van mijn ex!


( wordt vervolgd)