Moonlight Shadow ;-)


De maan....voor de één een nietszeggend bolletje in de lucht... Voor mij iets magisch & moois :-)

Het is ook "iets" wat ik heel graag fotografeer. 2,5 jaar terug kocht ik een camera en ik kon niet wachten tot de maan zich liet zien zodat ik er een mooie foto van kon maken. Hieronder de eerste foto die ik toen heb gemaakt :-)

help

De maan heeft iets magisch vind ik! Het is dat ene lichtpuntje aan de hemel. Soms laat ze zich in volle glorie zien, soms verschuilt ze zich achter wat wolken... Afgelopen januari hadden we de blauwe supermaan. Volgens mij was ze niet overal in het land goed zichtbaar. Ik heb er ook even op moeten wachten maar daar was ze ineens. Ze "scheen" prachtig met af en toe wat sluierbewolking.

Hier heeft ze iets mysterieus en zit ze achter wat sluierbewolking...

Hier is ze volledig zichtbaar...

Een paar weken terug hadden we de rode maan. Heb ik heel lang op moeten wachten voor ik haar op zag komen. Toen ze uiteindelijk opkwam, was ze bijna niet te zien. Foto's ervan nemen was dan ook heel lastig. Toch is het me uiteindelijk wel gelukt! Niet een hele scherpe foto maar ben er blij mee ;-)

Hier een foto met toch wel een hoog Sinterklaas

gehalte ;-)

Hier een close-up :-)

Maar wat je ook vindt van de maan...het blijft iets moois en bijzonders!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!