Zwart wit...


Zelf vind ik het heerlijk om op pad te gaan en foto's te maken. Foto's van de natuur, van dieren, van een mooi landschap of eigenlijk van alles wat ik maar tegen kom onderweg en wat ik een mooi plaatje vind 😊. Ik hou ook heel veel van zwart wit fotografie. Het geeft voor mij net iets extra's aan een foto. Een ander gevoel! Iets nostalgisch, iets "ouds", iets idyllisch, iets mysterieus.... De volgende foto is gemaakt in een dorp waar ik vroeger vaak heb gelogeerd. Deze zwart wit foto neemt me meteen zo'n 30 jaar mee terug in de tijd. Ik hou ervan als een foto dat kan doen 😊

help

Daarnaast vind ik het ook fijn om zwart wit foto's van de natuur te maken.  Oké, je ziet dan niet de prachtige kleuren die de natuur soms heeft maar je krijgt er weer iets anders voor terug! 

Looking thru a Window......

Het is net of je ergens naar binnen gluurt  en niet weet wat er precies achter het raam zit 😉

Op de één of ander manier voel ik me hier net Alice in Wonderland. Alice die het konijn achterna rent het konijnenhol in. Dit is ook een mysterieuze doorgang naar misschien wel....Wonderland 😉
Ten slotte hieronder nog een foto van een plekje waar ik ook vaak kom! Prachtig plekje 😊

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!