~ Medicinale toepassingen van Cannabis & CBD-olie ~

~ Medicinale toepassingen van Cannabis & CBD-olie ~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi die waaier!
| 10:43 |
en heel informatief ;)
| 13:06 |
Het blijkt voor veel dingen goed te helpen, mooi overzicht!
| 11:55 |
thanks! ik kan uit eigen ervaring spreken dat het werkelijk ook zo is! :D
| 13:07 |
goed en duidelijk overzicht wie weet ga ik het nog eens gebruiken
| 17:52 |
nou als je nooit meer ziek zou worden nog beter, maar het kan in elk geval een natuurlijk hulpmiddel zijn, groetjes en dank voor je reactie!
| 13:08 |
Bedankt om deze te delen! Is heel duidelijk zo!
| 16:13 |
graag gedaan! 't heeft mij al veel geholpen, dan deel ik dat graag met andere mensen, ' is in ieder geval vele beter dan chemisch farmaceutischen brol te slikken, in my humble opinion he, dat van een natuurgeneeskundig mens ;) fijne freya dag kleine kraai ;) X
| 09:52 |
Ik en mijn man gaan het binnenkort ook aan mijn mama geven als pijnverlichting (op hoop van zegen) Voor jou ook cutie!
| 10:03 |
Ik gebruikte de olie natuurlijk voor ik met de morfine aan de gang moest, maar ik vraag me even af of je er ook beter door slaapt. Weet jij dat zo? Ik ga het anders eens uitzoeken, kan wel een natuurlijk goed werkend iets gebruiken af en toe. Wil geen rare pilletjes hahaha
| 15:08 |
Ja ik heb er al veel goeie verhalen over gelezen. Dat mensen van kanker genezen of van parkinson of dat de epileptische aanvallen minder worden. Het werkt tegen heel veel ziektes! Mooi overzicht trouwens!
| 13:14 |
thanks! goeie info graphic, moest 'm delen :)
| 13:24 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen