Blunders deel je... Wie durft ook?

Blunders deel je... Wie durft ook?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Boom op auto

Kan gebeuren dat na een flinke storm een boom op je auto belandt. Op naar het schadeherstelbedrijf en na wat papierwerk ingevuld te hebben, mag je dan met een leenauto vertrekken. Oei oei oei... geloof het of niet: ik start de auto en knal met een vaart de leenauto in de pui van het bedrijf. Alle clichés over vrouw aan het stuur schieten door mijn hoofd en oooooooowwwww wat voel je je dan verschrikkelijk stom. Heel sportief kreeg ik een hele mooie nieuwe leenauto mee en vol vertrouwen scheurde ik weg.... Heb jij ook een blunder die gedeeld mag worden. Ik kijk er naar uit!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wahaa ik zie het zo voor me hahaha mijn blunders staan ook al in een blog. Friese taal blunders
| 18:14 |
Mijn blunders? Ik heb er ooit een blog aan gewijd: www.ingridtips.nl/blunders
| 21:06 |
Heb even gelezen... Hahaha!
| 21:51 |
Leuk, dank je :D
| 09:10 |
oh jeee wat lijkt me dat erg om mee te maken... Ik moet even graven hoor, maak genoeg mee, maar om nu zo een twee drie iets te vinden....
| 13:20 |
Ach wie weet maak je er binnenkort wel een... Laten we vooral lachen om elkaars blunders door te delen heeft iemand er nog lol om.
| 13:34 |
jaaa echt wel!
| 13:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen