Enquête verveling op het werk

Enquête verveling op het werk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Momenteel ben ik bezig met een onderzoek naar verveling op het werk en hoe mensen zo optimaal mogelijk geholpen kunnen worden. 

Maak kans op één van de drie Nationale bioscoopbonnen ter waarde van 10 euro.

Ben jij nou iemand die zich verveelt op het werk of zich in het verleden heeft verveeld? Zou jij dan de enquête in kunnen vullen en mij een groot plezier willen doen? Terwijl je dat doet, maak je kans op één van de drie Nationale bioscoopbonnen ter waarde van 10 euro die ik verloot onder de mensen die de enquête ingevuld hebben.

Voor de enquête klik hier. Alvast bedankt voor het invullen. 

Ken jij iemand die last heeft of heeft gehad van verveling op het werk? Zou je dan de volgende link door kunnen sturen naar die persoon en vragen of hij/zij dit in wilt vullen:  http://vervelingophetwerk.nl/enquete/enquete.php

Alvast bedankt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb mijn eigen bedrijfje en verveel me geen tel dus geen enquete voor mij.
| 14:56 |
Dat begrijp ik volledig. Dat is mooi!
| 11:34 |
Ik heb geen last van verveling op het werk maar dat komt omdat ik 3 banen heb. Succes met de enquete!
| 11:43 |
Haha, ja kan me voorstellen dat je dan geen last hebt van verveling. Dankjewel.
| 12:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen