×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
CATRICE Lipsticks Review

CATRICE Lipsticks Review


Afgelopen week was ik bij de Kruidvat en besloot ik drie nieuwe lipsticks van CATRICE mee te nemen, waaronder één uit de limited edition genaamd Treasure Trove. Daarnaast review ik ook nog twee nude kleuren uit een andere collectie van CATRICE.Image title

Hierboven zie je gelijk de drie lipsticks waar ik het over wil hebben. Drie verschillende lijnen met verschillende verpakkingen. Toch oogt het allemaal zeker niet goedkoop! Zoals je kan zien is er onder aan de lipstick een doorzichtig stuk waarop de kleur en lijn staat beschreven.

Laten we als eerst even kijken naar de swatches van de drie lipsticks. Van boven naar onder zie je: Ultimate Colour 380 Nude-Tastic, Luminous Lips 050 Coffee & Cream en Treasure Trove CO3 Treasured Twinkles. Zoals je kunt zien geven alle drie de lipsticks mooi veel pigment op de arm.

Image title


Treasure Trove CO3 Treasured Twinkles

Image title


De lipstick in de gouden huls is van de limited edition. De verpakking is zeer stevig en ziet er mooi en luxe uit. Op de foto kan je het minder goed zien, maar er staan allerlei sterretjes in wat het natuurlijk net nog even wat mooier maakt. Net als altijd staat CATRICE ook weer in de lipstick zelf geschreven.

Image title


Het aanbrengen van de lipstick gaat erg precies en zeer gemakkelijk. Toch moet ik voor een goede dekking twee laagjes aanbrengen. Het voelt romig en droogt de lippen totaal niet uit. Ook blijft het erg lang goed zitten. Na eten en of drinken is het wel echt nodig om bij te werken.

Sorry voor de vreselijke kwaliteit van deze foto. Lang leve het hebben van een camera en regenachtig weer. Toch hoop ik dat jullie de kleur wel kunnen zien. Op mijn lippen is hij precies hetzelfde als bij de swatch. Dat is best bijzonder bij mij, haha.

Luminous Lips 050 Coffee & Cream

Image title


Nu we de heftigste kleur hebben gehad gaan we over op een mooie nude kleur. De naam zegt het al: Coffee & Cream. Jammer genoeg kan je de kleur niet duidelijk zien op de foto; het lijkt meer een bruin/rode kleur dan een warme koffiekleur. De huls is wederom erg stevig en ziet er mooi maar klassiek uit. De zilvere kleur draagt iets luxe uit.

Image title


Het aanbrengen van de lipstick gaat weer erg gemakkelijk. Toch heb je ook van deze lipstick twee laagjes nodig, wil je dat hij goed dekt. Wat ik aan deze lipstick heel erg fijn vind, is dat hij niet gelijk half eraf gaat als je wat gegeten hebt of iets hebt gedronken. Dat is zeker een plusje!

De lipstick is nude, maar je ziet hem wel zitten. Toch is hij niet té aanwezig, waardoor je hem perfect kan combineren met een wat zwaardere ooglook. Deze kleur op leek met het swatchen (middelste kleur) veel bruiner, maar is op mijn lippen toch ook wat roze.

Ultimate Colour 380 Nude-Tastic

Image title


Last but not least, wil ik het gaan hebben over de tweede nude kleur. Op de foto helaas weer iets roder/donkerder uitgevallen dan dat hij werkelijk is. De huls is, net als de andere twee hulzen, weer erg stevig. (Alle hulzen zijn overigens ook van hetzelfde formaat.) Toch vind ik deze verpakking het minst mooi. De zwarte kleur vind ik zelf eigenlijk niet zo mooi, maar dat heeft meer te maken met smaak dan kwaliteit. Snel over op de lipstick zelf dus!

Image title


Net als bij de overige lipsticks gaat het aanbrengen zeer gemakkelijk. Ook deze lipstick voelt romig aan, zonder dat het plakt. Een groot pluspunt! Net als bij de vorige nude kleur blijft deze lang zitten zonder dat je hem telkens bij hoeft te werken na eten/drinken.

Deze lipstick is iets bruiner dan de vorige en valt dan ook iets meer op. Ook deze lipstick zal erg mooi staan bij een mooie smokey eye. Het fijne aan deze lipstick is dat hij erg lang blijft zitten zonder dat je hem hoeft bij te werken. Dit maakt het voor mij net wat makkelijker, aangezien ik het bijwerken vaak vergeet en te laat pas doe.

Conclusie

Uiteindelijk vind ik alle drie de lipsticks goede en fijne aankopen. Ik ben niet erg van de lipsticks, maar denk dat ik zelfs de rode wel ga dragen! Ook ben ik erg blij dat ik er op tijd bij was, aangezien dit de laatste lipstick uit de limited edition was die mijn kruidvat filiaal had.

Als ik zou moeten kiezen welke van de drie lipsticks ik het meest zou dragen, dan zou ik zeker kiezen voor Nude-Tastic. Ook omdat ik niet echt van een opvallende lip houd bij mijzelf, maar ook omdat ik graag speel met mooie ooglooks. Dan blijft het net wat minder heftig dan wanneer je er ook nog is een rode lip bij zou dragen.

De lipsticks kosten allemaal € 3,99 per stuk en zijn te koop bij o.a. de Kruidvat.

Wat vind jij van deze lipsticks? Heb je ook iets uit de Treasure Trove limited edition van CATRICE gekocht? Laat het achter in de comments, want ik ben erg benieuwd!


(Myrthe Conlamore; http://www.conlamore.nl)