×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
DE ZOO EN DE VOORZORG


Potvolkoffie, wat een heerlijke dag hebben we gehad. Wij die nooit uit ons bed kunnen stonden om 9 uur al voor de deur bij ons ma om mijne jongste (ben ) op te halen. Vandaag was ik immer uitgenodigd door de Voorzorg om gratis naar de zoo te gaan omdat ze hun vrijwilligers in de bloemekes wilden zetten. Het was wel een kleine ramp om tot aan de zoo te geraken door al de werkzaamheden maar he, het was gratis he.

Daar aangekomen hebben we een heerlijke ontvangst gehad met een rugzakje, drinken, een leuk spel, bandjes, kleefmuisjes een bon van 10 euro voor restaurant of shop, het kon niet op.

Nu dat achter de rug konden we vrij wandelen door de zoo wat bij ons jaren geleden is. Man zeg, wat is me dat.

weg oude vieze kooien, opgesloten dieren.....

De dieren hebben nu heel veel ruimte en vogels kunnen vrij vliegen (wel onder grote netten), ook zijn er grotten gemaakt waar je allerlei interactief kan beleven. Man dit is niet meer zomaar de zoo, dit is een echt park geworden.

We hadden 10 euro korting op ons eten smiddags en daar hebben we goed van genoten.

dan hebben we verder gewandeld en ik viel letterlijk van de ene verbazing in de andere. Wetende dat de zoo niet groot is hebben ze het wel geflikt om er een heel mooi dierenpark van te maken voor jong en oud. Geweldig. ik ga effe zwijgen en wat fotos tonen.hihi

Sapperlote, ik heb nog zoveel foto's om met jullie te delen maar dan ga ik naar men voeten krijgen van yoors denk ik.

Kortom het was een superdag en hij was nog niet gedaan.

zoals ik eerder zij was er een spel door heel de zoo waarbij je opdrachten kreeg, deed je die goed dan kreeg je letters en op het einde kreeg je dan een zin, maar mijn man (onze frank) had na 2 opdrachten de oplossing al "VRIJWILLIGERS ZIJN SUPERHELDEN". Rond 2 uur dus terug naar het begin van de zoo waar we een wijntje of frisdrank aangeboden kregen en een extra jetonneke om nog iets te drinken.

Plots begon men met af te roepen wie een prijs gewonnen had, dus van "vzs" vrijwilligers zijn superhelden. de derde prijs voor mr. ...... en de tweede prijs voor een dame uit wilrijk (mijn frank viel niet)

WAAAAAAA ik had de tweede prijs gewonnen, na effe kussen vroeg men mij wat het antwoord was en ik wist het begot nie meer. Maar ik kreeg de knuffel van mut de muis en een kookboek in een zakje. ikke keiblij met mijne knuffel, maar toen we even later ons op de trap hadden gezet keek ik in het zakje en zag een omslag en jajajajjaja ik had een cadeubon van 50 euro. 2de prijs uit 400 aanwezigen man, man, man hoeveel geluk kan je hebben.

DANK U LIEVE VOORZORG OM ONS ZO EEN FIJNE DAG TE GEVEN.

DANK U ZONNEKE OM TE SCHIJNEN.

DANK U.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts