Herbalife and me (16-9 : - 3 kg)


Een tijdje terug heb ik meegedaan voor een gratis ontbijt en er kwam een lieve man langs die heel duidelijk uitlegde wat het allemaal inhoud. En ja het gaat over Herbalife waar iedereen zo een negatief beeld van heeft. En dat beeld klopt want tientallen jaren waren er een paar groepen die herbalife verdeelden enkel en alleen uit winstbejag. Het is een piramide systeem voor zij die hier aan mee willen doen. maar ik doe hier dus niet aan mee, ik wilde het uitproberen voor gezondheid en gewicht. Vind het jammer dat mensen dit zo misbruikt hebben vroeger  want het is en blijft een goed product als je het op de juiste manier gebruikt.

Ik ben dus gestart 1.5 maand geleden met smorgens een shake (capussino - keilekker) en een thee. voor de rest eet ik normaal zoals anders, wel drink ik meer water (op aanraden van mijn coach) Het fijne aan mijn coach is dat hij u niks opdringt en u rustig zen gang laat gaan, bij problemen of vragen kan je direct met hem chatten en je krijgt ook direct een antwoord. 

Ik ga hem snel nog eens uitnodigen met zijn speciale weegschaal en een nieuwe pot capuccino.

Op mijn eerste blog kan je zien hoe ik al centimeters ben kwijt geraakt maar het leukeste was gisteren toen ik bij mijn arts was, aangezien ik zelf geen weegsschaal heb liet ik me wegen en ja hoor van 77,5 naar 74. yes, en ik ben helemaal overtuigt en ga lekker verder doen.

hopelijk hebt ik jullie beeld over dit product een beetje kunnen veranderen en misschien willen jullie dit ook wel proberen./9

UPDATE 22/9

heerlijke middag vandaag, mijn coach is geweest met zijn speciale weegschaal en heeft alles opgemeten en ik ben 3 kg vermagerd en mijnen BMI is dus gezakt. joehoe ikke blij.

Ik heb het gelukt dat mijn coach zich bewust bezig houd met voeding, dat maakt het voor mij eenvoudiger om open te zijn en alle tips binnen te laten.

ik blijf verder doen. maandag ook resultaat van mijn bloed.

voor iedereen een aanrader