oh wat zouden wij graag extra yp hebben - update 29-1


wij zijn gestart met een proefproject gratis dierenvoeding voor minder bedeelden, dat houd in dat we een weggeefbudget hebben om dierenbrokken hond en poes aan te kopen, natuurlijk zijn we vollop bezig om donaties te zoeken MAAR als ik nu van jullie allemaal een paar yp zou krijgen dan kan ik centjes laten uitbetalen om dierenvoeding te kopen. en uiteraard zou ik dat ook hier posten hoe we dankzij jullie de mensen hebben kunnen helpen, jullie krijgen wekelijks een update.


wat denken jullie daarvan, ik kan jullie hulp goed gebruiken om ons project tot een goed einde en misschien verder. zetting te brengen

 onderaan vind u meer info bij lees meer over het project

update 29-1 vandaag een uitbetaling laten doen ben benieuwd wanneer ik het ontvang dan kan ik dierenvoeding voor de groep kopen, nu duimen maar.


dank u dank u en dank u


groetjes


corry

Word lid en beloon de maker en jezelf!