WISH - gezocht naar ervaringen

WISH - gezocht naar ervaringen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi allemaal,

De laatste tijd krijg ik veel mailtjes van wish.com.

een online winkel uit amerika die (zo lijkt het toch) goedkope producten aanbied.

ik vind echter niks terug van uitleg hoe het werkt, verzendingskosten en dergelijke.

Daarom ben ik op zoek naar mensen die hier reeds ervaring mee hebben.

Is die lage prijs echt?

Zijn er verborgen kosten?

Loopt de levering wel vlot?

hebben jullie hier ervaring mee dan zou ik het heel graag weten.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie reacties0

Nog een fijne dag grtjes

corry


UPDATE :

een tijdje geleden heb ik dus geprobeerd om 5 spulletjes te bestellen en heb deze betaald.

de leverings datum was 1 november. (vreemd vond ik)

Vandaag 11/10 heb ik mijn 2de artikel ontvangen en 2 weken terug het eerste.

Dit is voor mij dus een hele vreemde ervaring.

maar vind het wel grappig ook.

Vraag : hoe komt dit eigenlijk?


grtjes en liefs, corry

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.4 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ben een trouwe gebruiker van Wish, bij ieder artikel staat duidelijk prijs en verzendingsonkosten vermeld, betalen kan via pay-pal en heb ooit problemen gehad met een artikel dat niet doorkwam en heb mijn geld terug gekregen met de melding als het artikel toch zou toekomen ik het mocht behouden voor de bezorgde problemen, en ja hoor het is toen nog toegekomen ook
| 11:50 |
oh das leuk om te horen, ik heb het gewaagd en heb een paar kleine artikels besteld, dus afwachten alleen spreekt men wel van levering 1 november, is wel lang he
| 15:44 |
meestal zijn de artikelen wel vroeger dan er staat maar ze zullen dat misschien uit veiligheid doen
| 17:47 |
ok dank je
| 09:40 |
Hoi Conny, ik bestel via aliexpress wel is dingen. Is soort gelijk aan wish. Tot nu toe heb ik alles netjes binnen gekregen. Veel producten zijn inderdaad voor de lage prijzen en verzendkosten zijn of inbegrepen in de prijs of staan er los bij!
| 23:02 |
Ik heb er wel eens wat besteld, De prijzen die je ziet zijn excl. verzendkosten. Bij Wish komen er dus altijd nog verzendkosten bij. Levertijd is dramatisch lang. Ik heb eens 2 maanden op iets moeten wachten. Ik ben meer een AliExpress fan ;-)
| 09:56 |
ok
| 15:54 |
Goh, je krijgt wat je betaald.
Qua kleren heb ik normaal 48-50, op wish heb ik een 4XL nodig.
Voor de rest, er zijn geen verborgen kosten buiten het verslavend effect.
Ik kijk zelf wel altijd onder de 20euro te blijven, om geen douaneverrassingen te krijgen.
Er is een heeeeeel lange levertermijn. Maar het komt wel altijd aan, en wanneer het eens niet aankomt geef je dat aan, krijg je geld terug en kan je opnieuw proberen. (Fact: Pakjes verdwijnen nu eenmaal, en daar ben je ook bij wish voor verzekerd.)
De kwaliteit is minder dan het origineel (hoewel de non branded versie van magformers gewoon kleiner zijn uitgekomen maar niet minder magnetisch), dus vooral leuk voor dingen waar dat niet zo nauw steekt.
De foto's zijn niet altijd een realistische aanblik van het product dat je krijgt, maar daar ben je bij de customer reviews meer mee, wanneer iemand al foto's van hun ontvangen product heeft geupload weet je waar je je aan kunt verwachten.
Mijn beste aankopen tot nu toe: veeeeeel magformers en een bluetooth zonnebril.
Nog niet echt een "miskoop" gehad.
De vele kortingscodes zijn ook leuk, altijd beneden op het pijltje klikken voor verzendkosten. Die vallen heel goed mee, al zijn ze vaak duurder dan het product zelf (vooral bij gratis producten en kortingscodegebruik)
In t kort: Aanrader ;)
| 08:43 |
ok dank je voor je uitleg
| 09:12 |
Gewoon google los laten op WHIS review(s) en de reacties doorlezen.
nl.trustpilot.com/review/www.wish.com
| 07:43 |
dank je
| 09:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen