Introductie 2.0

Introductie 2.0


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal, mijn eerste introductie hier op Yoors was wat kort. Nu ik hier een tijdje op Yoors verblijf en een aantal van jullie wat beter heb leren kennen wil ik graag wat meer over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Aimée, geboren en getogen in Nederland en sinds maart 2015 woonachtig in Frankrijk. Samen met mijn man, dochtertje (6 jaar) en twee poezenbeesten ben ik verhuisd op zoek naar meer ruimte, natuur en een warmer klimaat. We hebben het hier heel erg getroffen en het bevalt ons heel goed.

In Nederland heb ik altijd gewerkt en mij laatste baan was ‘trainer communicatieve vaardigheden’ en coach. Hoe mensen leren en gemotiveerd raken vind ik erg interessant. Daarnaast zet ik mij graag in om iemand anders te ondersteunen bij zijn of haar ontwikkeling. Toen ik ging verhuizen heb ik mijn baan opgezegd. Dit was best wel een dingetje want als je altijd gewerkt hebt, is ineens niet-werken best moeilijk. De eerste weken waren net vakantie, maar daarna begon het toch te knagen.

In Frankrijk heb ik ervoor gekozen om als freelancer te gaan werken. Parttime werk kennen ze hier bijna niet en ik wil er graag zijn voor mijn dochter (die ook zomaar ineens in een ander land woont). Als freelancer schrijf ik teksten voor Nederlandse bedrijven en ik ben een blog begonnen over mijn avonturen in de Provence. Ik vind het heel erg leuk om wat ik hier meemaak met anderen te delen en dat is ook de reden dat ik mijn blog begonnen ben. Als je het leuk vind kun je daar eens een kijkje nemen (www.coteaimee.com). Sinds kort ken ik Yoors en ook hier wil ik jullie graag meenemen in het leven in Zuid-Frankrijk.

Wat kunnen jullie (onder andere) van mij verwachten?

·         Leuke weetjes, anekdotes en andere grappige dingen over mijn leven

·         Foto’s van de omgeving hier

·         Mijn ervaringen hier op Yoors

·         Gedichten

·         Informatie over coaching en persoonlijke ontwikkeling

·         Kleine Franse taallesjes

Als je wilt, vertel dan in een reactie wat over jezelf en ik kom zeker op je site kijken. Groetjes, AiméeBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (22 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk om te lezen! En ik ben benieuwd naar je avonturen :) ik volg je verhalen ook al even. Ik wist dat ik al ergens een introductie 2.0 gelezen had maar wist niet meer waar (heb namelijk vandaag er zelf ook een geplaatst) het kwam dus van jou :)
| 20:25 |
Welkom op Yoors! Veel plezier en succes met bloggen! ♡
| 13:39 |
dank je.
| 14:02 |
Nogmaals een welkom
| 13:42 |
Welkom op Yoors! :)
| 12:58 |
dank je.
| 13:07 |
Welkom terug op Yoors en bij de Yoors-vrienden, veel plezier en weet dat je inbreng hier opbrengt
Als je mij volgt, geef een seintje dan volg ik je terug. :)
| 08:32 |
Leuk zo wat meer over jou en je gezin te lezen Aimée. En interessant wat we kunnen gaan verwachten. Ik ga je volgen. ben benieuwd naar je leven in Frankrijk. Het klinkt heerlijk. Waar in Nederland heb je voorheen gewoond als ik vragen mag?
| 00:31 |
Hoi, leuk om je reactie te ontvangen! Ik ben geboren in Noord-Brabant en op mijn 18e naar Leiden verhuisd om daar te studeren. Daar ben ik bijven wonen tot mijn 40e en toen naar Frankrijk gegaan.
| 07:13 |
Welkom op Yoors! X Debb.
| 20:44 |
dank je!
| 20:57 |
Wat leuk om je zo een beetje beter te leren kennen.
Zou dat ook eens moeten doen, hoewel ik dat in mijn blogs wel deel.
Hele fijne avond en bedankt voor dit inkijkje!
| 19:00 |
graag gedaan.
| 19:04 |
Leuk dat je een uitgebreidere introductie hebt gedaan! Lekker hoor, Frankrijk. Mijn vriend en ik houden zelf de optie nog open om na onze studie naar Curacao te gaan.
| 15:06 |
Oh dat klinkt ook heerlijk. ik zeg doen!
| 15:16 |
Natuurlijk ga ik je ook volgen op je andere Blog. Ik hoop ook ooit weg te kunnen gaan uit Nederland.
| 14:11 |
Leuk zeg! Welkom 2.0
| 13:44 |
dank je!
| 13:56 |
Leuke introductie! Welkom op Yoors!
| 13:06 |
dank je!
| 13:58 |
Leuke introductie en ik volg je. Ik vind het zo knap dat je zo'n stap hebt durven nemen. Stiekem dromen mijn man en ik er ook van maar denk dat het blij dromen blijft.
| 12:15 |
Dank je. Ik neem je graag mee dan kan je af en toe lekker wegdromen!
| 14:00 |
welkom op yoors!
| 11:50 |
dank je
| 14:01 |
Hallo mooi introdructie, ben nieuwsgierig naar Jouw verhalen van Zuid- Frankrijk ;)
| 11:38 |
dank je!
| 14:02 |
Mooie foto van jullie.
Leuk je vernieuwde introductie. En hartstikke fijn dat je op Yoors doorgaat en je blog uitbreid.
| 11:34 |
Mooie introductie!
Ik blijf je natuurlijk volgen
| 11:05 |
Mooie intro 2.0 nogmaals van harte welkom 2.0 dan. Fijn iets meer te weten van je !
| 10:39 |
Aangenaam kennis te maken. Leuk! Ik ga je volgen :-D
| 10:38 |
Heerlijk vertoeven dus in frankrijk
| 10:30 |
inderdaad :)
| 10:32 |
Welkom 2.0! Ik volg je al en ben blij dat je blijft!
| 10:24 |
ha ha, ja ik voel me nu ook een 2.0 versie ;)
| 10:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen