Beyond The Mountain

Beyond The Mountain


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Letterblad oefenvel voor de letter A van Beyond The Mountain, een van mijn favoriete lettertypes. 

Je kan dit blad printen en zo vaak oefenen als je wilt. Dit is het belangrijkste om te leren handletteren. Door spiergeheugen op te bouwen word je steeds sneller en ook zelf verzekerder in je schrijven.

Oefen ze!

Xxx

ChantalBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wag creatief zeg
| 00:22 |
Super leuk zeg. Deze bewaar ik ook.
Ik deel hem op fb
| 00:04 |
Ik kan geen letters meer zien. Heel veel oefenen met me dochter om te leren schrijven. pfff
| 20:53 |
O ik heb vroeger velletjes vol geschreven met letters om maar te oefenen met kalligraferen! Jammer eigenlijk dat ik er daarna nooit meer iets mee gedaan heb! Leuk dit, misschien moet ik het maar weer eens proberen :)
| 19:11 |
Zeker doen. Handletteren is helemaal hip :) . Voor leuke kaartjes enz .
| 20:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen