De Nieuwe stempel sets van Marianne Design & Maker is Me

De Nieuwe stempel sets van Marianne Design & Maker is Me


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik maakte dit leuke kaartje voor mijn buren die 5 dagen geleden ouders zijn geworden. Ik mag de 4 sets van Karin Joan samen met Marianne design testen en aan jullie laten zien en zelfs een van de sets aan jullie weg geven.

Tot nu toe kan ik alleen maar wow zeggen, zo leuk voor Karin dat ze deze heeft mogen ontwerpen.

De eerste set heet Sparkle and Shine, en heeft naast diamanten, sterren, lijnen, puntjes en meerdere Engelse teksten. Ook de 3 grote woorden, en de quote, “leave a sparkle wherever you go” kan voor kaartjes, journaling en nog veel meer gebruikt worden. Dit geldt eigenlijk voor iedere set uit deze serie.

De Gewoon Speciaal heeft naast de Nederlandse teksten, bloemen, strepen, blaadjes, puntjes en 2 grote sierwoorden, met gewoon en speciaal. Deze set is heel leuk om kaarten om iemand te bedanken of zelfs als kaartje aan een pakketje.

De Hartjesregen set is naast de Sparkle een van mijn favorieten. De ” jij verdient een knuffel” ga ik zeker vaker gebruiken. Deze set is extra versiert met vallende hartjes, een paraplu en wolkjes.

De laatste van de vier sets 'joepie, geniet' heeft cadeautjes, gefeliciteerd, slingers om de kaart mee te versieren en ook meerdere Nederlandse zinnen om een kaart mee op te leuken.

De sets zijn compleet om voor heel veel thema’s een leuke kaart te maken, zeker in combinatie veel leuke stempels die je kan in kleuren met markers.

Want zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan een hand gemaakt kaartje krijgen? Die zijn toch altijd extra speciaal.

Wil jij een Stempel set winnen?

Geef dan een reactie op mijn blog www.craftyblog.nl wat jij zou maken van deze leuke set en ik kies 20 januari een winnaar die ik op mijn blog bekend maak.

Xxx

ChantalBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben helemaal into the handlettering. Leuke stempels zeg!
| 20:44 |
Heel erg leuke stempels inderdaad!
| 12:56 |
Wat zijn ze leuk zeg.
| 12:08 |
Leuke stempels, vooral de tweede set
| 11:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen