Tekenen Met Kids (Robot) #1

Tekenen Met Kids (Robot) #1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onze Youtube Video!

Zou jij kids deze video laten proberen te tekenen? Ik vind het leuk om alle creaties van kinderen te zien.

Wil jij samen met Jake een robot leren tekenen? Jake is 5 jaar oud, vind tekenen geweldig en kan ook al heel netjes kleuren. Sinds hij al een potlood kan vasthouden kan hij uren tekenen, dat is ook het enigste waarmee hij stil kan zitten. 

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met leren tekenen. Dit is de eerste video in onze nieuwe serie, Leren tekenen met kids! Laat ons weten wat jij van zijn tekening vind, of probeer het zelf met je kids uit. Samen creatief zijn, is naar mijn mening, een van de leukste dingen die je met je kind kan doen. De trots als ze zelf een tekening hebben getekend en in gekleurd is. Ook nog eens goed voor hun zelf vertrouwen.

Wat zou je nog meer willen zien voor je kids?

Xxx

Chantal

Craftmama & Kawaiiwereld


Klik hier voor onze video! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk zeg.
| 08:26 |
Dank je! Het was ook heel leuk om samen te doen, heb er ondertussen nog meer opgenomen.
| 08:37 |
Ik ga je hier in ieder geval volgen
| 08:38 |
Maar dat heb je allang door zie ik :) Goed ik ben benieuwd wat je er nu mee ah verdienen bent en hier ermee gaat verdienen.
| 08:23 |
Goedemorgen, je mag me altijd voor vragen mailen, ik ben altijd open in hoe ik mijn youtube / blog run. Leuke site btw.
Groet
| 08:30 |
Ok ! Mogge.
| 09:12 |
Ontzettend leuk!
Ik ga je volgen
| 07:31 |
Dank je! Ik neem ook zeker even een kijkje bij jou.
| 08:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen