Afspraak Praktijk ondersteuning

Afspraak Praktijk ondersteuning


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Woensdagochtend 10 voor 8 en tijd om op te staan. Kleed mij aan en op naar huisartsenpraktijk. Heb om 10 over 8 een afspraak met de praktijk ondersteunster Yvonne. Ze gaat mijn bloedsuiker meten en we bespreken even hoe alles gaat. Daar in haar behandelkamer vertel ik haar dat ik liever nog niet zonder medicijn wil en dat ik in de maanden Februari en Maart een test gedaan m.b.t koolhydraten eten. 'S morgens een boterham, tussendoor fruit, lunch boterhammen, tussendoor nootjes/ei/ o.i.d en als diner aardappelen/groente/vlees. Dat resulteerde bij mij + 9 kilo. Nu weer terug naar koolhydraat beperkt in 1 maand -6,3 kg. Want op de weegschaal gaf hij 1,5 kg minder aan dan afgelopen Zaterdag. Maar sta ik stil dan maak ik mij niet zo druk. Weet hoe het werkt. Mijn bloedsuiker was 5.7 en dus ook goed. Bloeddruk is ook goed. Dus nieuwe afspraak is gepland voor over 3 maanden. 20 Juli en weer lekker op tijd 10 over 8 in de morgen.

Nog een wandeling gemaakt met een vriendin en 's avonds aquaerobics.

Goede dag....Beoordeel


auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen