Afspraak Praktijk ondersteuning

Afspraak Praktijk ondersteuning


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Woensdagochtend 10 voor 8 en tijd om op te staan. Kleed mij aan en op naar huisartsenpraktijk. Heb om 10 over 8 een afspraak met de praktijk ondersteunster Yvonne. Ze gaat mijn bloedsuiker meten en we bespreken even hoe alles gaat. Daar in haar behandelkamer vertel ik haar dat ik liever nog niet zonder medicijn wil en dat ik in de maanden Februari en Maart een test gedaan m.b.t koolhydraten eten. 'S morgens een boterham, tussendoor fruit, lunch boterhammen, tussendoor nootjes/ei/ o.i.d en als diner aardappelen/groente/vlees. Dat resulteerde bij mij + 9 kilo. Nu weer terug naar koolhydraat beperkt in 1 maand -6,3 kg. Want op de weegschaal gaf hij 1,5 kg minder aan dan afgelopen Zaterdag. Maar sta ik stil dan maak ik mij niet zo druk. Weet hoe het werkt. Mijn bloedsuiker was 5.7 en dus ook goed. Bloeddruk is ook goed. Dus nieuwe afspraak is gepland voor over 3 maanden. 20 Juli en weer lekker op tijd 10 over 8 in de morgen.

Nog een wandeling gemaakt met een vriendin en 's avonds aquaerobics.

Goede dag....Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen