Te lang geleden..

Te lang geleden..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets geblogd heb.Ik dacht het word weer eens tijd. Het afvallen gaat gestaagd. Ondertussen Ben Ik ruim 10 kg kwijt vanaf Maart 2017. Ik hoop voor mijn vakantie in Augustus nog eens 10 kg kwijt te zijn . Het liefst ben ik onder de 100 kg. Maar ik geef niet op en ga stug door.

Afgelopen week heb ik de 4daagse nog gelopen. 3 X 7,5 km en 1 X 5 km. Ik ben supertrots mijzelf. Vorig jaar heb ik hem niet gelopen en het jaar daarvoor met héél véél pijn. Ik kwam toen huilend over de finish. Dit jaar ging het makkelijk. Zo zie je maar dat minder gewicht reuze helpt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
respect dame! wat knap!
| 10:57 |
doe zo verder!
| 07:35 |
Waauw super! Ik weeg maar 72 kg maar dat lopen lukt mij niet! Goed gedaan! ☺
| 20:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen