Weer terug naar af....  😕

Weer terug naar af.... 😕


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Om nu te zeggen dat ik trots op mijzelf ben. Nou dat kan ik dus met zekerheid zeggen dat dat niet zo is. Ben weer terug bij af na sneeuwbuien en niet goed voor mijzelf zorgen. Nu ben ik gelukkig nog wel steeds zonder diabetes medicijnen, dat is wel positief. Maar stond vorige week op de weegschaal en hij gaf gewoon 122,2 kg aan. Terwijl ik begin Augustus 2017 bijna onder de 100 kg was. Dus een flinke schop onder de kont en weer gaan met die banaan.

Ondertussen doet mijn reserve zoon het zo goed die weegt nog minder dan dat jij stopte bij mij onder begeleiding en spiermassa omhoog en vetpercentage naar beneden. Nu komen zijn 2 jongere broers op hun eigen verzoek bij mij. Dus ga ik met hen samen ook maar met mijzelf aan de slag.

Ga vanaf nu weer alles bloggen en bij houden 💋

help


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes met je afval-race!
| 14:47 |
Een eetdagboek kan helpen. Het maakt je meer bewust van wat je eet. Succes
| 14:06 |
Ik noteer eigenlijk alles al in Fatsecret. En ja ik weet hoe het werkt en waar mijn lijf goed op reageert. Dus dat moet werken
| 11:11 |
Ik wens u veel succes
| 11:53 |
Hopelijk krijg je je gewicht snel weer onder controle! :)
Dat je van de medicatie afbent is altijd positief :)! Dus duimen dan dat het zo blijft.
| 09:54 |
Dat je van je medicatie af zijt is al een mooi punt hé. Hopelijk krijg je ook je gewicht weer onder controle ener over bloggen kan alvast een handje helpen ;-).
Vele van mijn collega's hebben de mooiste resultaten gehaald met de weight watchers.
Fijne dag nog verder ;-)
| 09:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen