Bijzondere tandheelkunde.

Bijzondere tandheelkunde.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De tandarts voor bange mensen

Na het lezen van deze post kwam ik op het idee om mijn tandarts verhaal te vertellen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben nu twee jaar niet geweest. Ik durf niet meer
| 09:57 |
Probeer dan om je door te laten wijzen, een goed bericht is zo belangrijk
| 11:18 |
Ga, ik over denken inderdaad ;-)
| 11:27 |
Doen hoor
| 11:31 |
J.. :-/
| 11:38 |
Fijn dat het nu beter gaat!
| 20:15 |
Dank je wel
| 20:22 |
Wat een goede blog ik moet nog steeds een afspraak maken met de tandarts brr ik ben zo bang voor de tandarts
| 17:49 |
Nooit je gebit verwaarlozen en op tijd gaan
| 18:14 |
Hele goede blog.
| 08:26 |
Dank je wel
| 08:27 |
Hele mooie en wijze blog . Wel mooi dat er dan met die factoren rekening worden gehouden. Het is ook niet mijn favoriete bezoekje eens in de zoveel tijd.
| 20:06 |
Ik vind het verschrikkelijk maar als je je tanden wilt houden moet het wel
| 21:04 |
Ik ben ook panisch. Ik ben onbehandelbaar en ga niet naar de tandarts. Verdovingen werken niet bij mij door en aandoening die ik heb (HMS) en dus mag ik fijn onder algehele narcose. Ik zorg goed voor mijn gebit omdat ik als de dood ben dat er iets mee moet gebeuren. Brrrr....
| 13:14 |
Ik zorg ook heel goed voor mijn gebit maar dat is soms niet genoeg
| 13:16 |
Klopt hoor! Maar wilde het wel even zeggen want de enige andere mensen die nooit naar de tandarts gaan en ik persoonlijk ken lopen rond met ongepoetste vieze tanden, rotte kiezen en bergen tandsteen, ontstoken tandvlees en een adem waarvan je tegen de vlakte gaat. Zie iemand ben ik dus niet. Hahaha!!
| 13:39 |
Dat jij met vieze of rotte tanden rond zou kunnen lopen kwam helemaal niet in mij op.
Ik deel mijn verhaal omdat ik weet dat er nog veel mensen zijn die niet weten dat je doorgestuurd kunt worden om meer ellende te voorkomen
| 14:06 |
Ik ben altijd bang dat mensen denken dat ik met zwarte tanden rondloop als ik schrijf dat ik bang ben voor de tandarts. En een angsttandarts is geweldig. Ik ben er ook geweest hoor. Supergeduldig en met lachgas. Helaas was dat niet genoeg voor mij. Goeie blog!
| 14:18 |
Dank je wel
| 14:51 |
Ik heb ook een paar hypermobiele gewrichten: vingers en polsen, maar blijkbaar niet zo erg als bij jou, want ik kan gewoon naar de tandarts, al is het niet mijn favoriete uitje: idd brrr.
| 06:59 |
veel mensen hebben geen probleem met de verdoving en een deel wel, heeft ook weinig te maken met hoe mobiel je gewrichten zijn geloof ik.En als jij, ook Indisch bloed hebt dan kan het ook daarvandaan komen, double jointed people... :D
| 08:54 |
Bij mij komt het van de Indiaanse kant: door de vroegere antropologen, samen met o.a. Zuidoost-Aziaten, gerekend tot het zgn. 'Mongoloide ras' (Indianen worden verondersteld via de Beringstreet, over het ijs, uit Azie naar het Amerikaanse continent te zijn gewandeld).
Idd double jointed.
| 14:42 |
Ideaal, in je eigen billen bijten terwijl je met een voet op je rug krabt :D . Ik heb hypermobiel syndroom, dat is net zoiets maar dan pijnlijk, hahaha!
| 20:58 |
:)
| 23:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen