Van Kleur je zen naar Molstress

Van Kleur je zen naar Molstress


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteravond voor mijn eigen bedrijfje voor het eerst een nieuwe workshop gegeven. Kleur je zen. We begonnen met het inkleuren van een kinderkleurplaat, want beginnen bij de basis is het beste. Vervolgens uitgelegd hoe je dit in de les kan toepassen en daarna aan de slag met een mandala (zie foto). Uiteindelijk aan de slag met de ook uitgebreidere kleurplaten. Beide workshopnemers waren aan het einde van de avond heerlijk zen, inclusief mijzelf. Ik had natuurlijk zelf ook even meegekleurd. 

Vanavond dan zitten te kijken naar: 'wie is de mol'. Als ik ergens mijn zen door verlies, dan is het daar wel door. Ik heb geen idee wie de mol is, ik vraag mij veel te veel dingen af tijdens de aflevering en ik snap na Art zijn uitleg de opdracht nooit. Ja, weg zen. Welkom Molstress... Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
kleuren werkt heerlijk ontspannend!
| 15:28 |
Van kleuren word je inderdaad heerlijk ontspannen. Wie is de mol kijk ik niet
| 15:04 |
En met die workshop kon in het overdragen, extra leuk!
| 15:10 |
Ach ik weet het ook nooit je ziet van alles. Ik vind het gewoon leuk om naar te kijken
| 23:37 |
Dat zeker waar!
| 11:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen