×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vallen, opstaan en weer doorgaan


Sommigen kennen me misschien nog, anderen heb ik nooit ontmoet. Maar toch ga ik het even van de daken schreeuwen: Ik ben er weer! 

Ik heb m'n blog eventjes in de steek gelaten omdat er even zo enorm veel gaande was in m'n leven, en m'n hoofd wel even wat rust kon gebruiken van het bloggen. Zoals ik eerder al blogde was ik druk bezig met het voorbereiden om binnen te raken in een school, wat ik enkele maanden eerder met pijn in het hart heb moeten opgeven. Nou, even een snelle update: het is me niet gelukt. 

En voor de schouderklopjes binnenkomen: Ik heb er vrede mee. 

Soms lopen je plannen anders zonder dat je er zelf enige invloed op hebt. Op zo'n moment kan je bij de pakken blijven zitten of kan je er voor kiezen om gewoon een andere weg te zoeken. Ikzelf koos voor de tweede optie. 

Musical mag dan misschien een droom geweest zijn, het was lang niet de enige. Toen ik zelf nog in het middelbaar zat, zei ik altijd dat dat was wat ik wou doen. En dus ga ik daar nu voor de volle 100% voor! 

Vanaf september begin ik weer als studente, om hopelijk te eindigen als leraar Engels en Informatica. 
En hee... Mijn naam is officieel geen leugen meer! ;-)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts