×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Vegan Ben & Jerry's Chunky Monkey review

Vegan Ben & Jerry's Chunky Monkey review


Een tijdje terug poste ik een blog over dat de vegan Ben & Jerry smaken  eindelijk naar Nederland waren gekomen en een review van de vegan Chocolate Fudge Brownie smaak. Ik kon toen niet de andere 2 smaken vinden, maar ik heb nu de Chunky Monkey kunnen vinden. Dus hier is mijn review van de vegan Ben & Jerry's Chunky Monkey.

Ik heb hier eigenlijk maar 1 woord voor... heerlijk! Het ijs heeft een zachte banaan en vanille smaak, de stukjes chocolade hebben een sterke chocolade smaak en de stukjes walnoot maakt het helemaal af. Het ijs smaakt niet waterig zoals de Chocolate Fudge Brownie. Erg lekker dus. En sinds ze afgelopen week in de aanbieding waren heb ik er zeker heel wat van gehad ;)

Nu nog erg benieuwd naar de Peanutbutter & Cookies. Hopelijk kan ik die snel vinden :D

Wil je mijn review van de vegan Chocolate Fudge Brownie lezen? Klik dan hier onder

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties