×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hier ben ik - Floor


Hoi allemaal!
Ik ben Floor, een 21 jarige diergeneeskunde student die momenteel in Gent woont. Ik heb een enorme passie voor hardlopen, triathlon en buiten zijn. Ook ben ik sinds 2 jaar veganist, zet ik me in voor een duurzamere wereld en ben ik een minimalist.

Vier jaar geleden heb ik de grootste beslissing van mijn leven genomen en ben ik in Antwerpen diergeneeskunde gaan studeren. Nu afgelopen zomer ben ik verhuist naar Gent om mijn master in de diergeneeskunde voort te zetten. Dit heb ik niet alleen gedaan, want mijn grote liefde en onze kleine kat zijn mee gegaan! 
De afgelopen jaren heb ik me erg toegewijd aan sport, eerst een tijdje aan het hardlopen en daarna heb ik de overstap naar triathlon gemaakt. In de zomer van 2017 heb ik mijn eerste triathlon volbracht na een jaar keihard trainen. Helaas bleek het daarna erg moeilijk te zijn om de intensieve training te combineren met de universiteit en heb ik me weer toegespitst op het hardlopen. Dit resulteerde in mijn allereerste marathon in april dit jaar. Een geweldige ervaring en wat een droom!! Nu staat de tweede marathon alweer op het lijstje en blijf ik door trainen naar mijn uiteindelijke, ultieme droom: de ultra trail du Mont-Blanc!

Dit ben ik in een notendop. Er is natuurlijk nog een hele boel meer te vertellen: hoe is het om in het buitenland te wonen, waarom ben ik veganist, wat zijn mijn dromen en doelen, dat alles kunnen jullie hopelijk in de toekomst lezen!
Tot binnenkort!

Heel veel liefs,
Floor

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts