Blogger on the Block

Blogger on the Block


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey iedereen!

Ik ben Selina, een 21-jarige studente die toch al aardig wat reizen heeft meegemaakt in haar jonge leven. Mijn profiel foto is een soort van representatie van hoe ik eruitzie in werkelijkheid, op een wat originele manier. Ik heb ook een fotootje van mezelf toegevoegd. Vinden jullie dat het wel past? Je kan zelf oordelen ;)

Ik ben geïnteresseerd in boeken, visual novels en otome, reizen maken, nieuwe inzichten verkrijgen, manga en anime, geschiedenis, ... Voornamelijk culturele aspecten dus. Maar ook psychologische onderzoeken zijn zeer interessant in mijn opzicht.

Ik schrijf sowieso al blogs op een app genaamd Amino. Dit is echter een Engelstalige app, maar je kan er verschillende groepen in vinden die over een bepaald onderwerp praten en bloggen, waaronder dus ook wel groepen voor strikt Nederlandstaligen te vinden is. Op Amino zit ik in een groep waar het hoofdonderwerp Otome is. Otome zijn spelletjes dat romantische verhalen zijn waar je zelf keuzes moet maken zodat je een bepaald einde krijgt. Als je interesse hebt, kun je me daar zeker op vinden, want ik behoor tot een klein gedeelte van de crew. Ik zit ook onder andere in Anime Amino.

Mijn zus werd geïnformeerd over Yoors door mensen op Quizlet (waar ik ook lid van ben, maar vrij inactief), waar ze zelf een moderator was. Quizlet is ook een creatieve site voor blogs, poëzie, verhalen, quizzen, ... Uiteindelijk heb ik veel vrije tijd, dus ik besloot hier te gaan bloggen.

Maar waarover zal ik gaan bloggen?

Ik wil eigenlijk gewoon schrijven over alles wat me interesseert, zonder me zorgen te maken over het onderwerp. Ik zal jullie onder andere meer vertellen over visual novels en otome. Ik zal zeker vertellen over de reizen die ik heb gemaakt of een interessante voorval dat gebeurde in mijn leven. Ik hou er ook van om een discussie te beginnen over onderwerpen die taboe zijn of vaak maar vanuit 1 standpunt worden ondersteund. Misschien zal ik jullie ook meer vertellen over fun facts die ik ken. Het zal natuurlijk ook aan het moment liggen waarover ik wil gaan schrijven, maar ik heb zeker al meer dan genoeg voor jullie klaar staan.


Ik hoop dat jullie meegaan op avontuur met mij!

Volg me als je nieuwsgierig bent ;)

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom op yoors.
Hoop dat het hier bevalt.
| 19:15 |
Dank je 😊
| 11:58 |
Leuk! Klinkt interessant!  Jouw profielfoto past zeker weten! Geeft een beeld van wie jij bent! Leuk en origineel gedaan! X
| 14:31 |
Dank je 😊
| 16:21 |
Een leuke binnenkomer! Welkom en ik ben benieuwd ☺️
| 12:17 |
Ik hoop dat je het leuk zal vinden 😊
| 11:58 |
Vast wel 😉☺️
| 12:01 |
Welkom op Yoors, altijd leuk onderwerpen en stellingen te lezen die misschien niet zo voor de hand liggen.
| 10:43 |
Ik hoop dat je het interessant zal vinden 😊
| 11:57 |
Welkom bij Yoors!
| 08:49 |
Dank je :)
| 11:57 |
Welkom op Yoors. Ik ben benieuwd naar je blogs en ga je volgen.
| 23:12 |
Dank je wel 😄
| 11:57 |
Welkom op Yoors, wat een leuke introductie. Ik ga je volgen. 
| 21:35 |
Dank je wel 😄
| 11:56 |
Je hebt me nieuwsgierig gemaakt, dus ik ga je volgen! 
| 20:51 |
Dank je wel! 😄
| 11:56 |
Ik ben benieuwd wat je allemaal voor ons in petto hebt.
| 20:48 |
Ik hoop dat je mijn blogs leuk zal vinden 😊
| 11:56 |
Wordt nieuwsgierig naar meer..
| 20:17 |
Ik hoop dat je mijn blogs leuk zal vinden 😊
| 11:55 |
Ben benieuwd naar je verhalen :)
| 19:55 |
Ik hoop dat je ze leuk vindt 😊
| 11:55 |
Profielfoto past precies! Leuke lenzen trouwens. Nog veel plezier met bloggen op Yoors 🌸🌸💐
| 18:14 |
Dank je wel 😊
| 11:54 |
Leuke introductie, veel plezier hier!
| 15:03 |
Dank je 😊
| 15:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen